Wanastowi Vjecy poletí na Wenuši

Wanastovy VjecyČeská republika má nové astronauty. Už 3. dubna Wanastowi Vjecy odstartují z Plzně, tentokrát i s novými posilami. Po odchodu zakládajícího člena P.B.CH. se do kapely vrátili bubeník Štěpán Smetáček a baskytarista Radek Havlíček, kteří spolu se stávajícími členy Tomášem Varteckým a Robertem Kodymem poletí na Wenuši!


S novým turné Letíme na Wenuši 2012 projedou Wanastowky celkem dvanáct českých a slovenských měst a slibují neopakovatelnou audiovizuální show s dokonalým zvukem, obřím světelným parkem a pyrotechnikou.

Wanastovy VjecyO tom, že je turné pojaté ve velkém stylu, svědčí i konvoj nákladních aut, který v jeho době bude k vidění na česko-slovenských silnicích a dálnicích.
„Množství techniky, které s sebou kapela na čtyřech třináctitunových návěsech poveze na turné, a počet zhruba pětadvaceti osob obslužného personálu slibují, že to bude stát za to,“ prozradil basák Radek Havlíček.

V rámci koncertu legendární kapela zahraje výběr svých nejoblíbenějších hitovek, jako je „Sbírka zvadlejch růží", „Lži, sex a prachy", „Tak mi to teda nandey", ale také neoposlouchané songy z nového alba Letíme na Wenuši. Atmosféru každé skladby navíc dokreslí unikátní videoprojekce.

„Jedním ze stěžejních prvků turné by měly být videoprojekce, které se již od konce roku 2011 pečlivě připravují! Každý song má svou originální audiovizuální podobu!“ slibuje kapela.

Vstupenky na všechny koncerty jsou k dostání v sítích Ticketportal a Ticketpro a dají se pořídit za jednotnou cenu 350 korun.


Kompletní seznam koncertů:

3. 4. Plzeň, Hala Lokomotiva, 20:00
6. 4. České Budějovice, Sportovní hala (za OMV), 20:00
10. 4. Ústí nad Labem, Hala Sluneta, 20:00
14. 4. Hradec Králové, TJ Slávia Hradec Králové, 20:00
19. 4. Brno, Hala Vodová, 20:00  
21. 4. Olomouc, Hala UP, 20:00  
24. 4. Zlín, Hala Euronics, 20:00  
28. 4. Ostrava, ČEZ Aréna (malá), 20:00
30. 4. Košice, Hala Cassosport
2. 5. Brezno, Arena Brezno
5. 5. Bratislava, Hala Pasienky
10. 5. Praha, Zimní stadion v Edenu, 20:00

 


Text: Jitka Hemelíková
Foto: Oficiální stránky interpreta





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání