Slavný Čtyřlístek si razí cestu na filmové plátno

ČtyřlístekPamatujete si ještě na dobu, kdy mezi vaše oblíbené postavičky patřili psí slečna Fifinka, kocour Myšpulín, zajíc Pinďa a prasátko Bobík? Kreslené postavičky ani po tolika letech neztrácí na popularitě, naopak. Tvůrci jim už brzy vdechnou život a vyšlou je na dobrodružství v celovečerním filmu Čtyřlístek ve službách krále. Vydejte se do kina s ratolestmi či jen tak zavzpomínat na své dětství.


Král Rudolf v touze po zlatotvorném kameni mudrců vydává všanc poklad nejcennější – svatováclavskou korunu i blaho celého království. Podle prastaré věštby jedině podivné bytůstky ze vzdálené budoucnosti mohou zachránit nejen královské klenoty a království, ale i celou zeměkouli, které hrozí návrat k době ledové. Tak začíná velké filmové dobrodružství Čtyřlístku ve složení známých kamarádů Fifinky, Myšpulína, Pindi a Bobíka ve službách krále a císaře Rudolfa II. Děj je prošpikován spoustou dramatických zápletek i humorných situací. Nudit se rozhodně nebudete.

 

Čtyřlístek


Devadesáti minutový snímek producentů Miloslava Šmídmajera a Aleše Tříšky bude mít v českých kinech premiéru 31. ledna 2013. Postavy stvořil výtvarník Jaroslav Němeček, hudbu k filmu Čtyřlístek ve službách krále má na svědomí Ondřej Soukup. A které známé osobnosti propůjčily animovaným postavičkám svůj hlas?

Koumavého Myšpulína namluvil Ivan Trojan, milou Fifinku Tereza Bebarová, rozverného Bobíka Bohdan Tůma a veselého Pinďu Ondřej Brzobohatý. Krále Rudolfa II. ztvárnil Václav Postránecký a Lva Aurixe Ota Jirák. V dalších rolích se blýskli Vladimír Brabec, Jan Přeučil, Jiří Lábus, Miroslav Táborský, Petr Rychlý, Anna Brousková, Vladimír Javorský, Gábina Osvaldová, Martin Písařík, Tomáš Juřička a Kryštof Hádek. Diváci se mají na co těšit.

Pokud je libo malou ochutnávku, podívejte se na trailer k filmu.



 



Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Bio Illusion





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání