Nový film Vnitřní zář uvidíte na Disney Channel

Vnitřní zářPříběh nabitý energií a skvělou hudbou je vhodný pro děti i rodiče. Byl režírován dvojnásobným držitelem ceny DGA Paulem Hoenem. Scénář napsal Eric Daniel a Don D. Scott o choreografii se postaral Danny Teeson ve spolupráci s Brandonem Shawem. Snímek Vnitřní zář se natáčel v produkci společnosti G Wave Productions, LLC. V Atlantě a Mariettě ve státě Georgia.


Televizní stanice Disney Channel má u nás za sebou již několik úspěšných filmů – „Muzikál ze střední“, „Camp Rock“ a „Lemonade Mouth“. Programy jsou vhodné nejen pro děti, ale i celou rodinu. Walt Disney Company působí na trhu již přes 70 let a kanál Disney Channel se objevil poprvé v roce 1995.

Vnitřní zářPříběh filmu „Vnitřní zář“ se odehrává v Atlantě, kde Cyrus DeBarge a jeho nejlepší kamarád Kris McDuffy potkají svoji kamarádku z dětství. Roxie je v té době již vycházející pěvecká hvězdou a oba se do ní zamilují. Z televize se kluci dozvědí o soutěži pro mladé, kterou pořádá její hudební nakladatelství. Cyrus složí krásnou skladbu o Roxii pod přezdívkou „Truth“ a soutěž vyhraje. Autorství je však naneštěstí připsáno Krisovi. Cyrusovi bohužel zcela chybí sebevědomí, aby se ozval, a Kris tedy s klidem přijme ovace a ještě navíc začne získávat Roxino srdce.

Cyrus to má těžké i doma, neboť jeho otec je kazatel a hip hopovou muziku nemá vůbec rád. Musí tedy přesvědčit svou rodinu o tom, že i tato muzika v sobě dokáže nést pozitivní poselství. Jak si s tím má ale poradit? Nechce zradit svého nejlepšího kamaráda a přitom moc touží po Roxi. Tátovi musí neustále ve všem lhát, neboť by nepochopil hudbu, kterou píše a ani jeho tajnou práci v teenagerovském klubu. Podaří se mu nakonec postavit se všemu jako chlap? Najde sám sebe a přizná pravdu o své lásce? To se dozvíte v sobotu 8. září na stanici Disney Channel.

Film je určený pro nenáročné diváky. Nenajdete v něm žádné násilí či sprostá slova, je tedy vhodný i pro menší děti. Taneční vystoupení jsou vcelku dost amatérská. Velkým nedostatkem jsou rapové písně bez českého překladu, neboť právě jejich slova jsou velice důležitá pro pochopení a celou dějovou linii filmu. Pokud tedy vaše dítko není zdatné v angličtině, bude mít smůlu. Jedinou nadějí je, že by Disney Channel připravil titulky k písním alespoň do televizní verze. Zajímavá je však kostelní muzika, která člověka dokáže rozproudit a chytit za srdce.

 



 



Text: Meggie
Foto: Oficiální foto filmu





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání