Let It Roll ožije s Camo & Krooked Live!

Let It Roll 2012Armagedon se blíží a s ním i pátý letní Let It Roll, který v předposlední červencový víkend přivede do Čech výběr skvělých DJ’s z celého světa. Oproti minulým čtyřem ročníkům letos pořadatelský tým největšího českého D&B festivalu, jehož tématem je boj dobra se zlem, chystá několik lákavých novinek.


Na mainstreamové Hospital stagi se objeví ne jedna, ale hned tři live show, jimž bude vévodit dvojice Rakušanů Camo & Krooked Live!, kteří se svou úspěšnou megashow s obří projekční klecí konečně dorazí i do České republiky.

Let It Roll 2012Za své listopadové, v pořadí druhé, album Cross the Line získalo duo DJ’s hned tři ocenění na Drum & Bass Awards 2011 za nejlepšího producenta, video a nejlepší album za minulý rok. Skvělým vizuálním zážitkem bezpochyby bude kulatá projekční světelná klec kolem mixážních pultů, na jejímž plášti se objeví dokonalé světelné podbarvení.

S live show se objeví také francouzská čtyřka Dirtyphonics a z Velké Británie dorazí The Qemists. Lákadlem jsou také jejich britští krajané Jay Faleye a Devim Smith z projektu Tantrum Desire, kteří se vloni vytáhli s líbivým singlem Reach.

Let It Roll 2012Kromě tradičních dvou drum & bassových a jedné dubstepové stage se nově objeví také čtvrtá multižánrová stage, kterou má na starosti pražský klub Cross, který se stal Klubem roku v soutěži Czech Drumandbass Awards.

Více informací nejen o letním open-air festivalu Let It Roll, který proběhne o víkendu 20. a 21. července 2012, najdete na webových stránkách akce www.letitroll.cz. Vstupenky lze zakoupit za 600 Kč bez poplatků v předprodejní síti Ticketportal.

 



 



Text: Jitka Hemelíková
Foto: Aleš Hrubý





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání