Divadlo Broadway zahajuje novou sezonu

Divadlo BroadwayZačátek další divadelní sezony přináší pestrou nabídku kulturních zážitků. Program nabízí žánrově různorodá představení, na která máte možnost do konce roku zavítat. Můžete se těšit na známé inscenace, ale Divadlo Broadway se chystá představit i některé novinky. Pódium přivítá muzikály Hamlet, Tři mušketýři, Vánoční zázrak a nově Klíč králů a Andílci za školou.


Divadlo Broadway vás zve na návštěvu, kde budete zaplaveni vlnou kulturních zážitků a obohaceni o pěknou podívanou.

Tři mušketýřiSezóna letos začne v pátek 14. 9. 2012 představením Tři mušketýři. Na programu jsou pouze tři představení po sobě, proto nadšenci jednoho z nejslavnějších románů, neotálejte! Příběh velkého přátelství, lásky, věrnosti, ale i podlých vražd a intrik - to vše nabízí Tři mušketýři. Děj se odehrává v době vlády Ludvíka XIII., který se více než o panování zajímal o hony a plesy a pevnou ruku nad státem tehdy držel kardinál Richelieu. Manželka Ludvíka XIII., královna Anna, je tajně zamilovaná do vévody z Buckinghamu. Tomu se podaří Annu v Paříži nepozorovaně navštívit a ona mu jako důkaz lásky věnuje své šperky. Tím však spouští nečekaný slet událostí.

HamletJako další se vrací na prkna muzikál Hamlet – The Rock Opera. Zde se jedná také o návrat pouze několika vystoupení. Divadlo nabídne termíny od čtvrtka 20. 9. 2012 až do 23. září. Jde o příběh vyprávějící o dánském království, ve kterém se spřádají intriky, zrady a lsti. Vznikl podle předlohy jednoho z nejslavnějších dramatiků a spisovatelů Williama Shakespeara. Hamlet, truchlící nad smrtí svého otce, který byl panovníkem, zjistí pravdu a příčinu jeho smrti. Otec se mu zjeví v podobě ducha a sdělí mu tajemství, že byl zavražděn Hamletovým strýcem. Mladý princ se rozhodne pomstít, čímž rozpoutá tragické okolnosti.

Klíč králůDivadlo Broadway obohatí své pódium také o nová představení, kterými jsou Klíč králů a Andílci za školou. Klíč králů připravovaný Mirjam a Danielem Landovými začne veřejnou generálkou 8. 10. 2012 a potrvá téměř do konce února 2013. Žánrově se chystaná rocková opera řadí do kategorie sci-fi a fantasy. Budou v ní vystupovat lidé, elfové, trpaslíci, Orkové, poloorkové a upíři, které ale nemá ve Středním státě nikdo rád. Ovšem problémy mají mezi sebou tak nějak všechny druhy. Jediné, co je může zachránit, je magický poklad Klíč králů.

Andílci za školouRovněž si nenechte ujít nejnovější představení Andílci za školou. Muzikál s písněmi Michala Davida, který je projektem dívčí teenagerovské skupiny 5Angels, kterou uvidíte v hlavní roli. Dále si společně se skupinou zahrají Josef Vojtek, Pavel Vítek, Linda Finková, Sabina Laurinová, Bohouš Josef a další.

Vánoční zázrakS příchodem předvánoční atmosféry opět dorazí do divadla muzikál Vánoční zázrak. Svá představení zahájí 28. 11., která jsou na programu až do nového roku. Vypráví nenáročný příběh ze života střídající se se snovými představami. Cílevědomý Marek je úspěšný a oddaný své práci. Od nadřízeného dostává možnost spolupráce, ale musí nejprve splnit těžký úkol. Zároveň se musí postarat o svého syna a řešit období Vánoc, které jsou pro něj šťastnou i nešťastnou etapou života.

 



Text: Aneta Patáková
Foto: Oficiální stránky akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání