ICE AGE LIVE 2014 – Zažijte mamutí dobrodružství na vlastní kůži!

ice age live prahaMamut Manny, tygr Diego, lenochod Sid a další oblíbené postavičky ožijí v originální show pro celou rodinu. Půjde o originální živou ohromující show kombinující film, krasobruslení, umění ve vzduchu a loutkářství, která poprvé ohromila diváky v roce 2012. Od té doby se s fantastickým úspěchem představila v mnoha zemích světa. Během 5letého turné se show představí ve 30 státech světa včetně České a Slovenské republiky.


ICE AGE LIVE! Mamutí dobrodružství je zábavná show pro každého, ať už je vám rok nebo sto let, budete se bavit. Představení zavede diváky na dobrodružnou cestu. Příběh je založený na třech celovečerních filmech, které viděla snad už každé dítě. Můžete se těšit na setkání s notoricky známými postavičkami, jako jsou mamut Manny, lenochod Sid nebo šavlozubý tygr Diego. Celé představení bude samozřejmě uváděno s kvalitním českým dabingem.

Ice Age Live! A Mammoth Adventure produkoval a režíroval jeden z nejvýznamnějších „Live“ režisérů, který má na kontě režii takových úžasných představení, jako je například Cirque du Soleil - Ka či Dralion, a není jím nikdo jiný než pan Guy Caron. Pod scénářem, hudbou a texty k písním jsou podepsáni Ella Louise Allaire a Martin Lord Ferguson (Cirque du Soleil, Holiday on Ice a APM Music). Kostýmy vytvořil Michael Curry (Cirque du Soleil, Walt Disney, Olympijské hry).

„Toto je velký krok v rozvoji naší společnosti a skvěle splňuje naše ambice produkovat ty nejlepší představení pro publikum na celém světě a pracovat s těmi největšími profesionály. Tímto projektem jsme opravdu velmi nadšeni, „uvedl Caspar Gerwe, generální ředitel společnosti Stage Entertainment Touring Productions.

 

ice age live praha


Joop van den Ende, prezident a zakladatel Stage Entertainment, dodává: „Jsem velmi hrdý na spojení s Twentieth Century Fox. Jsme rádi, že jsme tyto slavné postavičky přivedli k životu a můžeme je ještě více přiblížit jejich fanouškům po celém světě.“

Představení Ice Age Live! Mamutí dobrodružství je strhujícím zážitkem pro malé i velké, nejen pro fanoušky Doby ledové, ale pro každého, kdo tuto show uvidí. V České republice můžete vidět představení 1. února (od 11, 15 a 19 hodin) a 2. února (od 11 a 15 hodin) v pražské O2 areně. Ceny vstupenek jsou v rozmezí 400 – 950 Kč, pro děti můžete uplatnit slevu.

POZOR NEPŘEHLÉDNĚTE
Splněné dětské přání ve spolupráci s pořadatelskou agenturou Live Nation Czech Republic pořádá speciální akci – budeme rozdávat 10 vstupenek na představení ICE AGE LIVE, které se uskuteční v neděli 2. února od 15 hodin v pražské O2 areně. Kdo může lístky získat? Rodiny s handicapovanými a nemocnými dětmi.

Jak můžete vstupenky získat?
Je to jednoduché! Pokud chcete svému dítku udělat radost hezkým zážitkem, napište na emailovou adresu: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript a do předmětu zprávy uveďte MAMUTÍ DOBRODRUŽSTVÍ. Do zprávy uveďte informace – kolik členů má rodina (př. máma + dítě), jméno a věk dítěte, jakým onemocněním dítě trpí, kde rodina žije a kontakt (telefon i e-mail). Přihlášky posílejte do 26. ledna 2013. O den později se na portále Kulturní servis Puls dozvíte, které rodiny se představení zúčastní.


 



Text: Mia
Foto: Live Nation





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání