Závazná přihláška k účasti ve 3. kole Splněného dětského přání „Staň se na jeden den cvičitelem lachtanů“

splněné dětské přáníNezisková organizace Splněné dětské přání, o. s., se sídlem Tréglova 794/4, PSČ 152 00, Praha 5, připravuje v pořadí již 3. kolo, během něhož vyplní přání dalšímu nemocnému nebo handicapovanému dítěti.


Kolo nazvané „Staň se na jeden den cvičitelem lachtanů“ bude realizováno v pátek 11. října 2013 v průběhu celého dne (začátek v dopoledních hodinách, čas bude účinkujícím upřesněn organizátorem). Dítě, které organizátorky Splněného dětského přání vyberou, se seznámí s cvičitelkou Perry Pedersen, lachtanem Teddym a svým patronem v podobě známé osobnosti. Společně nahlédnout do cirkusového zákulisí a budou se připravovat na veřejné představení, které se uskuteční týž den od 18 hodin v rámci show Cirkus Cirkus Classic 2013.

Děti jsou přihlašovány skrze své zákonné zástupce, povětšinou rodiče. Zájemci vyplní dotazník uvedený níže, který mohou zaslat elektronicky na e-mail Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript , nebo poštou na adresu Splněné dětské přání, o. s., Kristýna Šmejkalová, Tréglova 794/4, PSČ 152 00, Praha 5. Součástí přihlášky musí být také dílo, které dané dítě vyrobí, aby prokázalo svůj zájem o účast a blízký vztah k danému tématu. Ve tvořivosti se meze nekladou – namalujte obrázek, vyrobte koláž, pořiďte zajímavou fotografii, video apod.

Upozornění pro rodiče, lachtan Teddy bude se svou cvičitelkou v rámci show Cirkus Cirkus Classic 2013 vystupovat pouze na suchu bez přítomnosti vodní plochy. Organizátorky umělce před zahájením spolupráce osobně navštívily, aby ověřily, zda je styk s tímto zvířetem pro děti bezpečný. Po celou dobu průběhu akce budou 11. října přítomni cvičitelé a organizátorky Splněného dětského přání. Přítomnost rodičů je samozřejmostí. Přihlášeno může být pouze dítě ve věku od 5 do 18 let, které má trvalý pobyt na území České republiky a má nějaký zdravotní handicap – na závažnosti onemocnění nezáleží.

Pokud splňujete uvedené podmínky a máte zájem o přihlášení své ratolesti, odpovězte prosím na níže uvedené dotazy (v e-mailu zasílejte otázky i odpovědi).


Přihláška k účasti na 3. kole Splněného dětského přání nazvaného „Staň se na jeden den cvičitelem lachtanů“.

1) Jméno a příjmení dítěte:
2) Věk dítěte:
3) Zdravotní handicap:
4) Případná omezení, které dítě má (pohybové, stravovací aj.):
5) Důležité informace o dítěti (přístup, jaký dítě vyžaduje, speciální požadavky aj.):

6) Jméno a příjmení zákonného zástupce:
7) Vztah zákonného zástupce k dítěti (rodič, prarodič aj.):
8) Adresa bydliště:
9) Kontaktní e-mail:
10) Kontaktní telefon (uvádějte ideální mobilní číslo):
11) Specifikujte výtvor, který bude společně s přihláškou odeslán (obrázek, foto aj.):


Odesláním této přihlášky na e-mail Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript nebo poštou na adresu Splněné dětské přání, o. s., Kristýna Šmejkalová, Tréglova 794/4, PSČ 152 00, Praha 5, vyjadřujete svůj zájem a souhlas s tím, aby se vaše dítě účastnilo 3. kola Splněného dětského přání nazvaného „Staň se na 1 den cvičitelem lachtanů“ pořádaném v termínu 11. 10. 2013 v Praze.

Berte, prosím, na vědomí, že by se vaše dítě nemělo bát cizích lidí a mělo by mít kladný vztah ke zvířatům. V opačném případě by mohlo dojít ke stresovým situacím, což není naším cílem. Uzávěrka přihlášek bude nejpozději v pátek 4. října 2013.

 





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání