SAN - Sdružení novinářů vás připraví na žurnalistiku

SANSAN - Sdružení novinářů přináší v roce 2012 zcela unikátní projekt. Jde o jarní přípravný kurz k přijímacím zkouškám na vysoké školy zaměřené na výuku žurnalistiky a mediálních studií. Ve středu 1. února od 17 hodin se můžete v pražském sídle Syndikátu novinářů do tohoto kurzu zapsat a připravit se tak na zkoušky.


Sdružení novinářů bylo založeno v květnu roku 1995 a za tu dobu vychovalo celou řadu novinářů, kteří našli uplatnění ve všech možných českých médiích. Také vysoké školy zaměřené na žurnalistiku, publicistiku či mediální studia mají SAN v dobrém povědomí a řada členů tohoto sdružení je absolventy či ještě studenty těchto škol.

SANA právě tito lidé znalí poměrů (studenti a absolventi FSV UK a VOŠP) budou zájemce o přípravný kurz všemi hodinami a přednáškami provázet. Půjde o patnáct devadesátiminutových bloků, které budou probíhat každou středu vpodvečer od února do května. Probírat se budou všechna možná témata, která by se u přijímacích zkoušek mohla objevit. Otázky ze všeobecného přehledu, z českého jazyka či z novinařiny. Na závěr kurzu vám členové SANu připraví reálnou simulaci obou částí zkoušky - písemné i ústní, abyste si mohli přijímačky nanečisto vyzkoušet.

Zápis se koná ve středu 1. února 2012 od 17 hodin v klubu Syndikátu novinářů na Senovážném náměstí 23 (budova D, 3. patro), Praha 1, kde bude představen celý koncept kurzu. Svou účast potvrďte na e-mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .


Text: Pavel Urban
Foto: SAN





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

 

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání