Vyhrajte sladkou odměnu – netradiční Chačapuri

Refufest 2012V sobotu 2. června můžete navštívit sedmý ročník multikulturní akce nazvané RefuFest. Divadelní, taneční a hudební vystoupení z různých koutů světa doplní ochutnávka pokrmů i možnost vyzkoušet si kroje a oblečení, které jsou tradiční pro cizí země. Příjemnou informací je také vstupné – festival je přístupný zdarma. Máte chuť na něco netradičního? Zapojte se do naší soutěže, vítěze odměníme sýrovým koláčem.


Jako jsou bohaté a nápadité různé kultury, bude rozmanitý i RefuFest. Návštěvníci mohou vidět hudební, taneční nebo divadelní představení. Budou se zde pořádat i různé workshopy a ochutnávky pokrmů. Letošní novinkou je Refu Salon, který zájemcům nabídne, aby si vyzkoušeli, jak by se cítili třeba v burce, delu či jiných tradičních oděvech. K vidění bude také výstava fotografií předního českého fotografa Jindřicha Štreita pojmenovaná „Jsme ze stejné planety“. Ta seznámí se životy 30 cizinců, kteří odešli do České republiky za lepším životem.

CheesecakeKulturní servis Puls podpoří letošní ročník jako hlavní mediální partner. Na akci můžete potkat naše redaktory i fotografy, kteří vám pak zprostředkují své dojmy v reportáži. Připraven bude také náš stánek, na němž se můžete zapojit do soutěže Vezmi partu na festival a vyhrát vstupenky na letní akce jako Let It Roll, Votvírák, Rock for Churchill, Open Air Festival a Sázavafest. Na festivaly Let It Roll, Rock for Churchill a Open Air Festival budeme na místě prodávat lístky za zvýhodněné ceny. Dětem, maminkám a rodinám představíme projekt Splněné dětské přání.

Pokud máte mlsné jazýčky, zapojte se do soutěže o Chačapuri – tradiční sýrový koláč z Gruzie s balkánským sýrem a mozzarellou, který do soutěže věnovala společnost Ethnocatering, dodavatel cateringových pochoutek s chutí exotiky.

Soutěžní otázka zní:


Kolikátý ročník RefuFestu se letos uskuteční?

A) První
B) Třetí
C) Pátý
D) Sedmý
E) Devátý

Svou odpověď zašlete na emailovou adresu
SOUTEZ@KULTURNISERVISPULS:

- do předmětu zprávy napište „REFUFEST
- do zprávy zadejte správnou odpověď (například A) První),
- připište své osobní údaje: jméno, příjmení, adresu a telefon.

Soutěž končí ve čtvrtek 30. května 2012 v 18 hodin. Výherce bude kontaktován telefonicky.

 



Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: www.ethnocatering.cz





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání