Chcete se cítit a vypadat lépe?

World of Beauty and SpaNenechte si ujít 14. Mezinárodní veletrh kosmetiky, kadeřnictví a zdravého životního stylu World of Beauty and Spa, který se uskuteční ve dnech 7. a 8. září v PVA EXPO Praha Letňany. Najdete zde přes 300 vystavovatelů nabízejících produkty z oblasti vizáže, nehtové či kadeřnické kosmetiky. Na programu jsou i mistrovské soutěže, vyhlášení nejkrásnějších nohou a maséra roku.


Veletrh World of Beauty and Spa není nutné nějak rozsáhle představovat, návštěvníky letos přivítá už po čtrnácté. Bezesporu se řadí k nejprestižnějším veletržním událostem oborů zaměřených na krásu těla i ducha. Zatímco někteří se přijdou pokochat a rozšířit si své obzory, aby měli přehled o novinkách na trhu, jiní mohou najít inspiraci, jak změnit svou image.

World of Beauty and SpaPravidelně na programu bývají přehlídky, ukázky prací kadeřníků, kosmetiček, pedikérů i módních návrhářů. Nechybí ani poradci na zdraví životní styl a odborníci nabízející různé moderní přístroje na formování postavy. Pro posílení mysli a dodání energie zde najdete také fyzioterapeuty, maséry, odborníky na relaxaci a alternativní metody diagnostiky a preventivní péče. Každý si zde najde, co je mu blízké.

České a mezinárodní soutěže budou vyhlašovány podle jednotlivých zaměření – v soutěži Kadeřnický svět aneb Inspirace 2013 budou finalisté bojovat o sto tisíc korun přímo před zraky přihlížejících. Beauty Expo and Prokos Products Award ocení „high quality product“.  Mezi dalšími budou oceněni vítězové Make-up, české a mezinárodní soutěže se zahraniční účastí na téma Šarm tanečního parketu, v Nail Design výherce postoupí do prestižní soutěže pořádané v Düsseldorfu.

Veletrh můžete navštívit v pátek od 10 do zhruba 18 hodin. V sobotu bude otevřeno stejně. Podrobnosti o programu se dočtete na oficiálních stránkách www.beautyexpo.cz.

 

 



Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání