Navštivte Be:šik – svět módy, designu, kultury a zábavy

Be:šik 2012V sobotu 30. června proběhne ve Žlutých lázních nová zábavně-společenská akce nazvaná Be:šik. Jejím cílem je podpořit kvalitní českou a slovenskou autorskou tvorbu a představit ji širší veřejnosti. Pokud máte rádi originální ručně zhotovené výrobky, můžete svou sbírku rozšířit o nové kousky. Be:šiku se zúčastníme také, tentokrát však s naším projektem Splněné dětské přání.


Akce bude mít ve Žlutých lázních premiéru. Zda sklidí u veřejnosti kladný ohlas, se ukáže už poslední červnový den. Na místě bude na návštěvníky čekat více než 60 tvůrců se svými obchůdky, jako například šperkaři s originálními prsteny, náušnicemi a ozdobami do vlasů, prodejci oblečení pro dámy i pány, výrobci kabelek a jiných doplňků.

První Be:šik začne s úderem deváté hodiny. Kromě obchůdků bude připraven i doprovodný program. Hudební osvěžení zajistí kapela Bellíček, představí se taneční seskupení Vitora Mendese a děti pobaví divadelní představení. Od dvou hodin odpoledne začne ve Žlutých lázních Ibiza party, která bude končit až v časných ranních hodinách. Pokud tedy zvažujete, kde nejlépe oslavit konec školního roku, navštivte tuto akci. Pokud si vytisknete leták Be:šiku, budete mít vstup do areálu Žlutých lázní zdarma! Nezapomeňte si vzít plavky, sluníčko bude krásně hřát. A pokud by se na chvíli schovalo, bude připraven velký párty stan.

Kulturní servis Puls akci podporuje jako mediální partner, na Be:šiku proto nesmíme chybět. Stánek, na kterém vás přivítáme, bude tentokrát zaměřen pouze na Splněné dětské přání. Pokud se chcete s tímto projektem seznámit, dozvědět se více o jeho realizace nebo ho podpořit koupí ručně šité panenky vyrobené naší redakcí, přijďte se na nás podívat. Každá prodaná postavička pomůže splnit přání dalším dětem. Panenky se prodávají od 150 korun, výše příspěvku záleží na kupujícím. Panenky můžete využít jako dekoraci, hračku pro své ratolesti, nebo ji skrze Kulturní servis Puls věnovat nějakému nemocnému dítěti.

 

 

Be:šik 2012

 

Text: Kristýna Šmejkalová

Foto: Organizátor akce






SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání