Blíží se 13. ročník World of Beauty & Spa

Veletrh Beauty and SpaJaro se blíží nezadržitelným způsobem. Je to vidět i cítit a k větší či menší radosti můžeme začít teplé kabáty nahrazovat lehčími svršky. A právě teď je ten pravý čas své tělo po náročné zimě pořádně odměnit. Nenechte si proto 2. – 3. března ujít mezinárodní veletrh krásy World of Beauty & Spa v pražských Letňanech.


Chcete-li okouknout, co letos pofrčí v kosmetických oborech, potřebujete-li inspiraci nebo si jen toužíte vyzkoušet něco nového, rozhodně navštivte 13. ročník mezinárodního veletrhu kosmetiky, kadeřnictví a zdravého životního stylu World of Beauty & Spa 2012. Týmy kadeřníků, vizážistů a kosmetických odborníků vás provedou světem krásy a péče o tělo.

Veletrh intenzivně zaměřený na zkrášlování těla se letos nově koná v prostorách PVA EXPO PRAHA – Letňany. Od 2. do 3. března 2012 nabídne plejádu trendů a novinek v oblasti zkrášlování, modelace obličeje i postavy, wellness, relaxace a zdravého životního stylu. K vidění budou metody péče o pleť, novinky v nehtové modeláži, zdobení nehtů, péče o nohy, zahušťování či prodlužování vlasů, tetování, permanentní make-up, opalování, formování obličeje i postavy za pomocí přístrojů, obličejové výplně i plastická chirurgie.

Veletrh Beauty and SpaTradičně se během veletrhu uskuteční několik soutěží jak pro odborníky, tak pro jejich fanoušky. Těšit se můžete na vyhlášení dalšího ročníku kadeřnické soutěže INSPIRACE 2013, ve které se předvedou mistři oboru Blanka Hašková, Jan Hlaváček, Martin Loužecký, Ondra Veselý nebo vítězka posledního ročníku Romana Topinková.

Velkým lákadlem je i týmová soutěž kadeřníků a vizážistů CREATIVE IMAGE TEAM by Pavel Bauer, letos na téma ELECTRIC CITY. Týmy předvedou image v tomto stylu a mimoto i další jarní a letní trendy.

Šanci dostanou i učňové v soutěži KALIBRCUP 2012 a nestárnoucí téma LOLITA ztvární šest finalistů soutěže ve fotomakeupu. Eva Skořepová, mistryně ČR v make-upu 2011, navíc představí soutěžní téma Mezinárodního mistrovství v Düsseldorfu: California Dreaming.

Součástí programu jsou i módní přehlídky a designérská soutěž Diamond Fashion Designer, ve které se představí mladí módní designéři.

V několika salóncích bude po celý den probíhat program, vytvořený ve spolupráci s Unií kosmetiček, věnovaný nejnovějším zkrašlovacím metodám, anti-aging péči, relaxaci a regeneraci. Za přítomnosti odborníků z oblasti dermatologie proběhnou ukázky masáží, nauka aromaterapie, relaxační, regenerační a detoxikační metody nebo diagnostické metody pro prevenci zdraví, krásy a duševní pohody. Začínající i pokročilé kosmetičky, kadeřnice a dermatoložky jistě potěší i množství školení a přípravných kurzů.

Ať už se tedy chcete cítit krásnější, potřebujete své tělo odměnit nebo toužíte po radě odborníka, World of Beauty & Spa je tím pravým místem.

 

 



Text: Tereza Netoličková
Foto: www.beautyexpo.cz (2. foto: Jirka Jansch)





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání