Lara Fabian vystoupí v Praze hned dvakrát, první koncert je již vyprodán

lara fabian praha Kanadská zpěvačka Lara Fabian připravuje nové album s názvem Camouflage. Zároveň s tímto albem vyjíždí na světové turné, během kterého potěší své věrné fanoušky i v Praze.


Nové turné Lary Fabian s názvem Camouflage bude založeno na jejím anglickém repertoáru. Naváže tak na úspěšné hity jako byl "I Wil Love Again", který dlouho okupoval první příčky světových hitparád a stal se jednou z nejhranějších písní rozhlasových stanic.

Na svém novém albu Lara Fabian poprvé spolupracovala s hudebníkem Mohem Denebim a skladatelkou Sharon Vaughn. Tato dvojice slibuje důraz na současný moderní pop sound, který vystřídá dosud spíše klasický přístup. A nový bude nejen zvuk, ale i celý design živých koncertů. Ty budou obsahovat kromě skvělého zpěvu Lary Fabian také světelnou a taneční show, do které bude výrazně zapojena i samotná zpěvačka.

Čeští fanoušci se tedy mohou těšit na spoustu úžasných novinek, ale můžeme je ujistit, že překrásný hlas Lary Fabian samozřejmě zůstává stěžejním bodem celého koncertu i nového alba Camouflage.

VIP vstupenky zaručují nejlepší místa v sále a pozvání na občerstvení v salonku Panorama před koncertem od 19:00 i po koncertu do 22:00.

Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete zakoupit on-line přímo na ticketportal.cz a ihned vytisknout - HOMEtickets!!


 


 


Text: Mia
Foto: Oficiální foto pořadatele





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání