Doctor P. P. vydal nové album s názvem Levák

doctor pp nové albumRocker Petr Pečený alias Doctor P. P. vydal 8. března 2018 studiové album s názvem Levák. Zbrusu nová deska spatřila světlo světa včera večer na slavnostním křtu v pražském hudebním klubu La Loca.


Na tvorbě dlouho očekávaného alba spolu s Pečeným spolupracoval hvězdný profesionální tým, složený ze známých českých muzikantů a hudebníků, jako jsou Ondřej Soukup, Lou Fanánek Hagen, Lešek Wronka, Jakub Prachař, František Soukup, Jakub Ryba z kapely Rybičky 48 nebo Josef Bolan ze skupiny Mandrage.

V pořadí již osmé CD s atraktivními fotografiemi na obalu nafotil známý fotograf Roman Černý a na titulní straně spolu s Doctorem P. P. pózují české krásky Nikol Švantnerová a Bára Mottlová. Cédečko obsahuje dvanáct originálních písní a také píseň Bicáky Tricáky, Kokosáče, která je už 33 týdnů jedničkou v českých rockových rádiích.

„Natáčení poslední desky bylo skvělé a moc jsem si ho užil. Měl jsem úžasný pracovní tým hudebního producenta desky Lukáše Chromka a kreativního producenta Leška Wronky. Moji kamarádi pro mne napsali bezvadné písničky, kterými teď budeme pyšně zaplňovat český rádiový éter,“ vtipkuje Petr Pečený.

V současné době míří do rádií jarní svěží hitovka s názvem Sabráž, která hned na první pohled zaujme svým animovaným videoklipem, ve kterém si s nadsázkou Doctor P. P. utahuje z předních světových politických osobností, ale i z dalších zvučných jmen.

Téměř před půl rokem na sebe Petr Pečený upozornil nadčasovým hitem z posilovny s názvem Bicáky, Tricáky, Kokosáče. V úspěšném videoklipu „ cepuje“ Petra Jandu, Yvettu Blanarovičovou, Antonína Panenku či zpěváka Petra Koláře, coby drsný trenér celebrit.

CD můžete zakoupit od pátku 9. března 2018 v prodejní síti Bontonland a od příštího týdne na všech streamovacích online serverech a aplikacích.
Více informací naleznete na www.doctorpp.cz

 

 



Text: Nikola Poselová
Foto: Over The Top





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání