Lucerna Music Bar přivítá kapelu Escape The Fate

kulturní servis pulsPražský klub ožije 25. listopadu dalším zajímavým koncertem. Tentokrát prostory přivítají partičku Escape The Fate, která návštěvníkům naservíruje pořádnou dávku post-hardcoru. Pánské trio seznámí české posluchače především se svým nejnovějším albem Know Hope", to spatřilo světlo světa letos v březnu.


Escape The Fate je americká post-hardcore skupina z Las Vegas. Kapelu založil zpěvák Ronnie Radke v roce 2005 a ještě toho roku v říjnu vyhráli soutěž místního rádia, a dostali tak příležitost koncertovat s bandama Alkaline Trio, Reggie a Full Effect. Ohlasy na sebe nenechaly dlouho čekat, brzy přišel nahrávací kontrakt.

V roce 2006 vyrazili na turné s Bullet for My Valentine a Eighteen Visions, které ale museli předčasně ukončit, protože Ronnie měl problémy s drogama, a tak dostal vyhazov. Kapela se mu snažila pomoc, takže se to ještě dlouho táhlo, ale v roce 2008 jej pak definitivně nahradil Craig, který předtím vystupoval s kapelou Bless The Fall. V roce 2010 spolu vydali velké album Escape the Fate” a letos přišli s novinkou Ungrateful”, kterou představí i českému publiku!

Fanoušci post-hardcore mohou slavit – jedna z ikon tohoto žánru, skupina Chiodos z amerického státu Michigan, bude jedním ze speciálních hostů svých kolegů Escape The Fate. Chiodos přijedou do Prahy i se svým staronovým zpěvákem Craigem Owensem, který si v září 2009 na dva a půl roku z kapely odskočil”, a společně s muzikanty z žánrově příbuzných souborů From First To Last, Matchbook Romance a Story Of The Year založil super-skupinu” Destroy Rebuild Until God Shows (D.R.U.G.S.), s níž vydal úspěšné eponymní album. Chiodos se proslavili zejména díky posluchači euforicky přijatému albu Bone Palace Ballet” z roku 2008. V současné době pracují na novém materiálu, jehož ukázky se s největší pravděpodobností chystají předvést i v Praze.

 

kulturní servis puls


Koncert je přeložen z klubu Futurum, všechny zakoupené lístky zůstávají v platnosti. Nové vstupenky můžete pořídit na pokladně Lucerna Music Baru (za 399 Kč) nebo v síti Ticketportal (za 429 Kč). Další informace se můžete dočíst na oficiálních stránkách kapely  www.escapethefate.com.


Text: Otiz
Foto: Oficiální foto interpreta





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání