Chcete se stát profesionálním zpěvákem či zpěvačkou?

staň se super starRádi zpíváte? Toužíte stát se známou osobností a vystupovat na prknech, co znamenají svět? Máme pro vás tip, jak udělat první krok, abyste dosáhli svého vytouženého cíle. Zpěvák, producent, skladatel a manažer Dan Dobiáš připravil společně se zpěvačkou a herečkou Beatrice Todorovou knižní publikaci Staň se Super Star, která obsahuje tipy, rady i praktická cvičení pro budoucí zpěváky.


První a jediná publikace pro zpěváky a pro všechny, co se cítí na to, stát se opravdovou Super Star. Publikace obsahuje dvě části. Školu zpěvu, která je nahrána učitelkou zpěvu na 2 CD a je koncipována tak, aby vyhověla širokému spektru hlasů a samotné publikaci, kde je velmi přehledně popsáno, jak s tímto produktem pracovat.

Polovina knihy obsahuje podrobný popis jednotlivých cvičení a druhá polovina je zaměřena na vývoj samotného zpěváka. Najdete zde přehled rad a tipů, jak začít se zpěvem, jak nahrávat, jak je důležité vybírat si v hudebním byznysu kvalitní spolupracovníky, vysvětlení pojmů vydavatelství, manažer, producent, pódiová prezentace a další.

staň se super star


Dozvíte se také, jak by se měla budoucí Super Star chovat na veřejnosti a jaký by si měla vytvářet obraz pro média. Kniha také obsahuje rozhovory se známými osobnostmi hudební scény, jako je Lucie Vondráčková, Janek Ledecký nebo Marta Jandová. Rovněž v publikaci najdete rozhovory s profesionálními fotografy Lenkou Hatašovou a Jaroslavem Urbanem.

Tato kniha je určena úplným začátečníkům, samoukům, jakož i pokročilým a profesionálním zpěvákům. Staň se Super Star je produkt, který nemá spojitost s žádnou soutěží , chce naučit a poradit jak dosáhnout vysněného cíle mnohých z vás.


Text: Mia
Foto: Oficiální foto publikace





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání