Nickelback dorazí do Česka v rámci turné The hits

nickelbackPo úspěchu vyprodaného loňského evropského turné k desce „Here And Now" z roku 2011 se Nickelback opět vracejí do Evropy. Fanouškům v České republice se představí poprvé. Do diářů si poznamenejte datum 7. listopadu, kdy rockeři vystoupí v pražské O2 areně.


„Ty spousty lidí, kteří dorazili na naše koncerty, nás nadchly,“ říká frontman Chad Kroeger. „Na hodně fanoušků se loni vstupenky vůbec nedostaly, byli jsme doslova zaplaveni žádostmi, ať se vrátíme, a navíc v Evropě hrajeme moc rádi!“

Zcela nepochybně půjde o nezapomenutelný koncertní zážitek, vzhledem k tomu, že Nickelback sáhnou po největších hitech posledních deseti let. Na koncertech zazní veleúspěšné skladby, jako jsou „How You Remind Me“, „Photograph“, „Burn It To The Ground“, „Rockstar“ i současné hity „When We Stand Together“, „Bottoms Up“, „Lullaby“ a „Trying Not To Love You“.

Během své kariéry kapela dosáhla pěti nominací na cenu Grammy, obdržela tři ceny American Music Awards, dvanáctkrát získala ocenění Juno Awards a časopisem Billboard byla v roce 2009 jmenována „Skupinou desetiletí“. Jejich alba jsou v Evropě multi-platinová a celkem se po celém světě prodalo více než 50 milionů jejich desek. Fanouškům Nickelback ale tohle nestačí – není divu, protože nejlepší jsou Nickelback naživo!

 


 



Text: Echopromotion
Foto: Oficiální foto interpreta





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání