Hudební kurzy pro zájemce každého věku!

hudební kurzyŠkoláci, teenageři i dospělí, začátečníci i pokročilí… Hudební kurzy MH music v nové MH Školičce v Praze 6 – Dejvicích se v září otevřou každému, kdo se chce naučit hrát na oblíbený hudební nástroj, zpívat, zdokonalit získané dovednosti nebo se k hudbě po letech vrátit.  Bez obav ze stresujících zkoušek, přehrávek a nudných hodin teorie nauky.


Hudební kurzy MH music jsou založeny na individuální výuce v oborech klavír, housle, kytara, zobcová i příčná flétna, elektrická kytara, baskytara, bicí a muzikálový a klasický populární zpěv. Určeny jsou zájemcům o hudební vzdělání každého věku – způsob a intenzitu výuky si mohou zvolit podle svých možností a zájmu: Lekce Just play pro pokročilé muzikanty, kteří si chtějí zahrát své oblíbené skladby, samostatně i s lektorem. Lekce Classic pro intenzivní výuku, zdokonalování hudebních dovedností, zvyšování úrovně hudebního projevu, například v rámci přípravy na přijímací zkoušky na umělecké a pedagogické školy. Masterclass pro výjimečně talentované studenty, mohou zahrnovat odborné konzultace s těmi nejlepšími pedagogy ve svém oboru. Lekce Tandem pro přátele, partnery či rodiče s dětmi, kteří chtějí prožívat radost z hudby společně.

„Nejsme ani hudební škola, kde musí žáci plnit osnovy, ani kurzy, kde vám nikdo nezaručí kvalitu výuky a kde není žádná návaznost. Lekce vedou pedagogové – profesionálové ve svém oboru, kteří mají praxi ve výuce začátečníků i těch, kteří se po mnoha letech k hudbě vracejí. Jdeme svou vlastní cestou hudebního vyučování, tak jak to bylo odjakživa – zcela individuálně. Prioritou je radost a potěšení z hudby,“ konstatuje Magda Halžová, ředitelka Hudebních kurzů MHmusic Školičky.

 

hudební kurzy


Hudební teorie je probírána prakticky v rámci pravidelných lekcí. Od počátku je dbáno na zdokonalování hudebního sluchu a smyslu pro rytmus. Malí i odrostlejší muzikanti se učí hře z not i akordových značek, lektoři je podporují v improvizaci a vlastní tvorbě. Z tříd zní nejen klasika, ale také známé filmové či popové melodie. Při výuce jsou využívány moderní technologie (počítače pro přehrávání hudebních ukázek, iPad včetně specializovaných aplikací), audiovizuální ukázky a v lekcích populárního zpěvu také mikrofony a další zvukové vybavení.

Pokud si nejste jisti, která lekce je vhodná právě pro vás či vaše blízké, stačí si domluvit bezplatnou konzultaci. Hudební kurzy MH music můžete také darovat k narozeninám nebo při jiné příležitosti – k dispozici jsou dárkové kupóny. Více informací na www.mhmusic.cz


Text: Simona Andělová
Foto: 2media.cz





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání