Pink předvedla Praze neskutečnou show

pinkDivoká, nespoutaná a erotikou nabitá party. Zpěvačka Pink vystoupila v Praze a předvedla skutečně nezapomenutelnou show. V pražské O2 aréně v pátek 10. května tančila v obřích konstrukcích, zahrála na piano a jako neřízená střela doslova proletěla mezi fanoušky. Zpěvačka nezklamala a po více než třech letech předvedla v Praze absolutní divočinu.


„Just Like A Pill“, „So What“, „Raise Your Glass“, „Try“, „U + Ur Hand“ nebo „Just Give Me A Reason“, to je jen zlomek toho, co v pátek 10. května zaznělo na pražském koncertě americké rebelky Pink. Ta přijela do Česka představit svou novou desku „The Truth About Love“ v rámci stejnojmenného turné a do O2 arény nalákala téměř 18 tisíc nadšených fanoušků.

Téměř k prasknutí narvaná hala se plnila už více než hodinu před samotným koncertem. A všichni měli na zpěvačku dost vysoké nároky. Jak ti, co ji už naživo viděli, tak i tací, kteří na ni šli úplně poprvé. Její vystoupení jsou totiž proslulá svou propracovaností, akrobatickými kousky, jedinečnými detaily a neuvěřitelnou energií. Pink nezklamala, vlastně spíš dokonce předčila očekávání a Praze ukázala jednu z nejlepších show, jakou lze v současné době vidět.

pinkJejí koncert odstartovala americká alternativní partička Churchill. České publikum natěšené na mega koncert ale evidentně tolik nenadchla, tak snad se jen šetřilo silami.

Pink si na čas moc nedávala, a poté, co klaun, který v rámci show bavil publikum, už začal být trochu moc a O2 arénou snad desetkrát proběhla mexická vlna se se slovy: „Nejsem lehká holka, jen miluju lásku,“ a písní „Raise Your Glass“, Pink konečně objevila na pódiu. Vlastně se spíš snesla. Zavěšená hlavou dolů, v kabaretním oblečku, spolu s obří vřavou, která s jejím akrobatickým výkonem, zaplavila halu.

A bylo to úžasné! Pink nejenže dokázala propojit akrobatické kousky, při kterých visela na lanech hlavou dolů, točila se jak čamrda a lítala vzduchem, co to šlo, s dokonalým zpěvem i tancem, ale hlavně neuvěřitelně mile komunikovala s publikem, které jí za to odměňovalo obřími potlesky, šíleným jekotem a skvělými reakcemi.

 

pink


Pink je prostě party zvíře. A zvěřinec lehce dokáže udělat i z vyprodané haly. Na druhou stranu umí zklidnit atmosféru, zasedne k pianu a všem přejede husí kůže po zádech z akustických verzí jejích hitovek, či se zaleskne slza v oku ze záběrů z příprav jejího turné, kde se tulí ke své dceři i ze snímků ze začátků zpěvaččiny kariéry.

Vrcholem pátečního koncertu byla závěrečná scéna, kdy Pink zavěšená na lanech přeletěla nejen nad pódiem ve tvaru srdce, ale nad celou O2 arénou, mávala, děkovala, a publikum ji milovalo. Pink je rebelka, ví jak na to a je to vidět. Dokáže naprosto strhnout každičkou osobu ve vyprodané hale a ví, že se jí dokonalost, kterou do show vkládá a tvrdá dřina vyplácí. Její koncert byl opět skvělý, nabitý a divoký. Zpěvačka předvedla svou divokou i klidnou stránku, své dokonale vypracované tělo, naprosto sladěné tanečníky i kapelu a naprostou oddanost tomu, co dělá.



Text: Tereza Netoličková
Foto: Oficiální foto interpreta





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání