Mighty Božkov Tour je odstartováno

Mighty Božkov TourVe čtvrtek 2. února bylo v prostorách Lucerna Music Baru pořádně těsno. Odstartovalo totiž Mighty Božkov Tour – unikátní turné po českých zimních střediscích. Headlinery večírku byli Pipes and Pints, kteří se po několikaměsíční pauze vrátili na koncertní pódia. O parádní rozjezd se postarali kapely Buster Shuffle a Wild Tides.


Velký návrat ztracených synů punkrocku doplnila na koncertě v Lucerna Music Baru vystoupení dvou dalších skupin. Nálož ska, rocksteady a 2 tone zajistili britští Buster Shuffle, kteří naposledy uchvátili Cross Club i Klub 007 Strahov a vždy se do Prahy rádi vrací. Show odstartovala kapela Wild Tides, objev Bandzone Showcase 2011, se svým divokým pódiovým projevem a skvěle podaným surf punkem jako vystřiženým z Pulp Fiction.

Mighty Božkov TourUž dlouho očekávaná akce měla opravdu co nabídnout. První předkapela Wild Tides zahrála své největší pecky a ti kteří je neznali, brzy zjistili, že tahle partička to dokáže hodně rozpálit. Poté nastoupili britští skáčkaři Buster Shuffle, kteří oslnili celé obecenstvo svým umem. Famózní vystoupení doplnily krásné ženy. Po desáté hodině se na pódium dostala dlouho očekávaná kapela Pipes and Pints ve svém tradičním složení. Atmosféra byla neuvěřitelná, protože skupina hezkých pár měsíců nehrála a lidé se jí opět chtěli nabažit. Koncert byl nabitý energií a všichni včetně kapely si ho užili.





Text: Luboš Kováč
Foto: Luboš Kováč





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání