Chcete hrát v rockové opeře Daniela Landy Klíč králů?

Klíč králůPak seberte odvahu, začněte nacvičovat a po víkendu se vydejte na konkurz, který vyhlásilo Divadlo Broadway. Většina rolí je volná, šance na úspěch jsou tedy vysoké. Bude to chtít ale trochu času na přípravu, písně, které musí zájemci předvést, jsou předem stanovené. Život je o výzvách, tak proč nezkusit své štěstí zrovna na jevišti? Prozradíme Vám přesné termíny a další podrobnosti.


O připravované rockové opeře Klíč králů, která bude mít premiéru letos na podzim, konkrétně 10. října, jste se mohli dočíst už v našem článku z 1. března „Daniel Landa chystá na říjen rockovou operu Klíč králů“. Zpěvák, který má na kontě takové muzikály, jako je „Tajemství“, „Touha“ nebo „Krysař“, přichází s dalším dílem. Landa novou rockovou operu přiblížil takto: „Půjde o fantasy s celou řadou triků a bude to hodně výpravné. Jedná se o velmi kontroverzní dílo srovnatelné s Krysařem. Má to být takový jeho bratříček, možná ještě kontroverznější a temnější. Nechceme totiž, aby jakékoli téma bylo tabu.“

Klíč králůPokud Vás tato myšlenka zaujala a už dlouho se toužíte prosadit, přijďte do pražského Divadla Broadway v pondělí 26. března, nebo o den později 27. března. V čase od 9 do 16:30 se zde bude konat konkurz na muzikálové postavy. Zúčastnit se může každý zájemce ve věku od 18 do 50 let. Zhodnoťte své síly, tvůrci předem upozorňují, že dané role budou fyzicky náročné. Účinkující budou nejen zpívat, ale také hrát a tančit. Každá postava je klíčová v něčem jiném, při výběru budou rozhodovat profesionální dovednosti, osobnost a charisma.

Na konkurz se mohou dostavit též osoby, které umí kromě všeho ostatního hrát na hudební nástroj. Každý si přinese svůj vlastní. Pokud nevynikáte takto, ale jste zdatní akrobaté, lidé, kteří ovládají nějakou speciální dovednost nebo liliputi a lidé s jinými tělesnými zvláštnostmi, přijďte také. Uplatnění v Klíči králů bude totiž obrovské.

Všichni účastníci, kteří nikdy nepracovali v muzikálech s Mirjam Landa, případně zpívali v company Landových muzikálů, se musí naučit sestřih MP3 hudby včetně textů. Výjimkou je anglická píseň pro muže, u níž je text povolen. Potřebné podklady najdete ke stažení na stránkách www.klickralu-muzikal.cz. Každý ze zájemců (včetně těch, kteří již v Landových muzikálech účinkovali) si dále připraví jednu píseň dle vlastní volby, o níž si myslí, že ji perfektně zvládá. Hudební základ si doneste.

Nezapomeňte svůj zájem o účast ohlásit produkci. Kontaktujte pana Standu Běleho na e-mailu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript nebo na telefonním čísle 225 113 305.

 


 



Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Cleopatra Musical





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání