Obhájí Vysoká škola ekonomická titul Krále Majálesu?

VŠE na MajálesKulturní servis Puls podpoří mediálně i letos projet VŠE na Majáles. Studenti vysoké školy se opět angažují v rámci Pražského Majálesu, těšte se na pestrou nabídku aktivit v rámci studentské zóny. Nebude chybět ani Miss VŠE a kandidát na letošního Krále Majálesu, který má před sebou nelehký úkol – obhájit titul a získat pro svou školu vládu nad studentstvem na další rok. Prozradíme vám o projektu VŠE na Majáles více.


VŠE na MajálesVysokou školu ekonomickou letos zastoupí Daniela Ludvíková, kandidátka na Miss Majáles, a Pedrito Primero bojující za obhájení Krále Majálesu. I tento rok bude festival nabízet svým návštěvníkům dvě zóny – studentskou, kde se budou prezentovat jednotlivé školy se svými atrakcemi a zábavnými aktivitami. Letos poprvé nebude tato část přístupná zdarma, jak tomu bylo v předchozích letech, vše najdete přímo uvnitř festivalového areálu. Druhá část prostoru bude tradičně vymezena hudebnímu programu.

Ve studentské sekci vyroste luxusní VŠE zóna, jejíž organizátoři slibují, že bude letos ještě větší a nabídne návštěvníkům víc zábavy, než tomu bylo loni. Projekt VŠE na Majáles prezentuje pražskou univerzitu na největším studentském festivalu v České republice. A co jeho organizátoři chystají na letošní ročník? „Připravujeme party stan s DJ´s, bar a samozřejmě pořádnou show,“ říká koordinátor projektu Štěpán Krpata. Do projektu se zapojují studenti i studentské spolky, dveře ke spolupráci má však otevřené každý. Jak Krpata dodává, pokud by měl někdo zájem VŠE na Pražském Majálesu podpořit, určitě to vřele uvítají.

VŠE na MajálesKandidát na Krále Majálesu byl oficiálně představen 11. dubna v klubu Kostel, v neděli 22. se utkal s ostatními kandidáty v závodech šlapadel na Vltavě. Pedrita Primera vám blíže představíme v připravovaném článku. Pokud chcete vědět další zajímavosti o VŠE na Majáles, navštivte oficiální stránky akce na Facebooku, kde také najdete soutěž o vstupenky na Pražský Majáles. Štěpán Krpata potvrdil, že letošní zvolenou barvou, která bude Vysokou školu ekonomickou reprezentovat, bude opět bílá. „Pojďme spojit síly a ukázat ostatním univerzitám, že VŠE není jen univerzita pro kravaťáky, ale že se umíme i pořádně bavit,“ láká Štěpán na závěr.






Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: VŠE na Majáles





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání