Soutěž o vstupenky na koncert Hlasy světla s krásnou 3D projekcí

kulturní servis pulsMimořádná hudební kompozice, vynikající interpreti a moderní 3D výrazové prvky. Takový zážitek slibuje koncert Hlasy světla, který pořádá agentura Apollon Art. Během večera se na jednom pódiu sejde 100 umělců, aby předvedli divákům svůj talent a zavedli je na chvíli do míst, kde živá hudba dostává zcela nový rozměr. Britskou sopranistku Christinu Johnston doprovodí známý sbor Boni Pueri, Collegium Floreum nebo Tam-Tam Orchestra.


Originálním zážitkem bude také 3D projekce doprovázející každý ze sedmi hudebních částí. Přihlížející tak snáze pochopí celkovou kompozici. Autorem projektu je Robert Jíša. Velmi se zajímá o mystický svět mezi životem a smrtí, což se promítlo i do jeho současné tvorby. Díky tomu vznikl nápad na propojení klasického koncertu symfonické hudby s 3D projekcí pro lepší pochopení námětu a jednotlivých příběhů.

 

kulturní servis puls


Koncert Hlasy světla se uskuteční 23. ledna 2014 od 19:30 v kostele svatého Šimona a Judy. Podrobnější informace o programu najdete na www.hlasysvetla.cz. Výtěžek bude věnován neziskové organizaci Splněné dětské přání, která plní kulturní přání a sny handicapovaným a nemocným dětem.

Zapojte se do soutěže a můžete vyhrát 2 vstupenky na koncert Hlasy světla. Podrobnosti, jak se zapojit, jsou uvedeny níže.

Soutěžní otázka zní:

Jaké neziskové organizaci je charitativní koncert Hlasy světla věnován?

A) My dva
B) Kapka naděje
C) UNICEF
D) Rakovina věc veřejná
E) Splněné dětské přání

  • Svou odpověď zašlete na emailovou adresu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript :
  • do předmětu zprávy napište „Hlasy světla“,
  • do zprávy zadejte správnou odpověď (například A) „My dva“),
  • připište své osobní údaje: jméno, příjmení, adresu a telefon.



Soutěž končí v neděli 19. ledna 2014 v 19 hodin. Výherce bude kontaktován telefonicky nebo e-mailem.


Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání