Vyhraj lístky na Open Air Festival pro celou partu

Kulturní servis PulsKdo se chystá na akci vyrazit, má v diáři poznamenané datum 9. – 11. srpna. Třetí ročník Open Air Festivalu se stejně jako v předchozích letech uskuteční na letišti Panenský Týnec. Na programu jsou hudební a divadelní vystoupení, sportovní vyžití, workshopy i adrenalinová zóna. Kulturní servis Puls, mediální partner festivalu, pořádá speciální soutěž Vezmi partu na Open Air Festival, ve které můžete vyhrát vstupenky pro sebe i kamarády.


Open Air Festival je akce vhodná pro každého, ať už jste studenti nebo máte rodinu s dětmi. Organizátoři myslí na všechny a každý rok připravují pestrý program zahrnující různé aktivity. V rámci hudebního programu letos vystoupí umělci jako Fatboy Slim, Amy Macdonald, Mando Diao, Gorillaz Sound System nebo z českých luhů a hájů dobře známí Nightwork, Support Lesbiens, Wohnout, Rybičky 48 či Tomáš Klus. Divadelní scénu obsadí oblíbený pořad Na Stojáka, autorské čtení Emila Hakla a literární kabaret EKG. Pro zpestření budou připraveny sportovní aktivity, adrenalinová zóna a workshopy pro celou rodinu.

Nabídka je lákavá, a tak se do soutěže Vezmi partu na Open Air Festival, přihlásili první nadšenci, kteří chtějí vyhrát vstupenky pro sebe a své kamarády. Jejich soutěžní příspěvky si můžete prohlédnout ve fotogalerii. Pokud se chcete také zapojit, přečtete si článek Startuje soutěž Vezmi partu na Open Air Festival, kde najdete podrobnosti.






Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Kulturní servis Puls





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání