Patrick Cameron předvede svou show v Praze

kulturní servis pulsCharismatický, talentovaný a milovaný - takový je Patrick Cameron, jedna z nejuznávanějších osobností mezi světovými kadeřnickými esy. Své odvážné i elegantní vlasové kreace předvede tento novozélandský odborník na dlouhé vlasy už 10. dubna v Praze.


Snad žádná žena nedá dopustit na své vlasy. Věnujeme jim čas, péči i peníze. Je to součást osobnosti, koruna krásy. A právě díky vlasům můžete zazářit a vykouzlit z obyčejného looku něco extra. To nejlepší z vlasového stylingu předvede ve Velkém sálu pražské Lucerny už 10. dubna vlasový mág Patrick Cameron.

Největší hair show tohoto roku nabídne však mnohem víc než perfektní účesy, nad kterými budou vzdychat muži i ženy. Patrick Cameron je totiž neuvěřitelná osobnost a svým projevem s vystupováním snadno získá publikum. Jeho přirozenost a bezprostřednost milují vlasoví stylisté i zákazníci po celém světě a skloubí-li to právě s vlasy, vzniká naprosto dokonalá kombinace.

Novozélanďan, který od roku 1987 žije v Anglii, je jeden z nejuznávanějších odborníků na dlouhé vlasy po celém světě. Jeho znalosti a schopnosti bavit publikum obdivují kadeřníci po celém světě. Zúčastnil se akcí jako je londýnský Salon International, Cosmoprof, IBS, Světový kadeřnický kongres a mnoho dalších. Patrick také právě na Salon International pravidelně představuje svou novou účesovou kolekci, jež inspiruje kadeřníky ze všech koutů zeměkoule. Má vlastní tréninkovou kadeřnickou školu v Londýně, ročně přednáší aspoň na pěti kadeřnických školách, aby předvedl něco z jeho zkušeností. Má své místo v kadeřnické síni slávy a pyšní se titulem „Mistr dlouhých vlasů“. Pravidlo pro tvorbu jeho účesů je maximální jednoduchost provedení a rychlost s dech beroucím výsledkem a efektností.

I přesto, že původně Patrick kadeřníkem být nechtěl a s touto prací začal až ve svých 20 letech, dokázal svým zapálením vybudovat kariéru a tým špičkových expertů, kteří fungují pod jeho taktovkou už pěknou řádku let.

Chcete-li vidět kouzla jednoho z největších vlasových stylistů současnosti, rozhodně si nenechte zmeškat hair show, která se koná už 10. dubna v Lucerně.

 

kulturní servis puls



Text: Tereza Netoličková
Foto: www.sebastianprofessional.cz





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání