The Australian Pink Floyd Show po roce opět v Praze

Exposed in the light World Tour Nejslavnější tributní kapela všech dob vystoupí už tuto sobotu 14. ledna v TipSport Areně. Do Prahy tentokrát fenomenální revival přiváží zcela novou show nazvanou Exposed in the light World Tour 2012.


„Jsou skvělí, možná jsou lepší než my,“ prohlásil Nick Mason, bubeník Pink Floyd pro BBC 5 Live na účet The Australian Pink Floyd Show, kapely, která vznikla jako revival v roce 1988, tedy tři roky po rozpadu Pink Floyd. Od té doby prodala více než tři miliony vstupenek po celém světě.

Posláním The Australian Pink Floyd bylo od začátku oživit vystoupení původních Pink Floyd a přinést širokému publiku to, co prožívali fanoušci v dobách jejich největší slávy. To se jim povedlo dokonale. The Australian Pink Floyd uznávají nejen sta tisíce fanoušků, nýbrž i samotní členové kapely. O tom svědčí i fakt, že skupina vystoupila na padesátých narozeninách Davida Gilmoura, kytaristy a zpěváka Pink Floyd.

Magazín The Mirror označil The Australian Pink Floyd za krále žánru. Titul se chystá kapela tento rok potvrdit v rámci největšího a nejúžasnějšího tributu Floydů všech dob - Exposed in the light World Tour 2012.

 

Exposed in the light World Tour



Show plná floydovských melodií, laserů, videí a efektů, na kterých si jak původní, tak novodobí Floydi neuvěřitelně zakládají, byla odtajněna až na poslední chvíli, nyní už je ale jisté, že to bude přesně podle slov Bi

rmingham Mail jednoduše Pinkredible!

V České republice si navíc show budou moci fanoušci užít hned třikrát. Poprvé se The Australian Pink Floyd Show představí 14. 1. v pražské TipSport Areně, o den později v brněnské Kajot Areně a 16. ledna v ČEZ ARÉNĚ v Ostravě.

Lístky jsou stále k dostání, nicméně ve velmi omezeném počtu, a to v sítích Ticketpro, Ticketportal a Ticket-Art v cenách od 790 Kč do 1 690 Kč.


Text: Tereza Netoličková
Foto: Tesla Arena, Pragkoncert Bohemia


 

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání