Letošní Open Air Festival bude pěkně nadupanej!

Open Air FestivalLetní prázdniny už jsou za dveřmi, i když už mnozí pracují, stejně vyrazí za dovolenými a na jiné letní akce. Mezi ty patří třeba festivaly. Dnes se podíváme na program poměrně nového projektu, který ale může směle konkurovat špičkám ve svém oboru. Open Air Festival.


Po městech už visí plakáty, které zvou na další z řady festivalů pod širým nebem, tak si jen připomeňme hvězdy: Fatboy Slim, Amy Macdonald, Booka Shade, Bloody Beetroots DJ Set, Gorillaz Sound System, Mando Diao, Nightwork, 100°C, Monkey Business, Support Lesbiens, Anna K, Monika Načeva, Please The Trees a sbor seniorů Elpida, Skyline, Wohnout, Živé kvety, Xindl X, Tomáš Klus, Zrní, Rybičky 48, Mandrage, Ivan Mládek, Uširváč a mnoho dalších hostů, které můžete postupně sledovat na stránkách akce www.openarfestival.cz. Překvapení a zpestření je ale mnohem víc.

Open Air FestivalRed Bull Tourbus
Na Open Air Festival se také vrací Red Bull Tourbus, stříbrný retro koráb s nabitým lineupem přímo na střeše! Unikátní pojízdné pódium už objelo desítky evropských festivalů, Spojené státy nebo Mexiko a svou českou premiéru si tourbus odbyl loni právě v Panenském Týnci. I letos absolvuje tour po Česku a na Open Air Festival přijede s Prago Union, Charlie Straight a dalšími kapelami různých žánrů na palubě. Red Bull Tourbus po roce tak potěší fanoušky domácí hudby. Autobus se špičkovým zázemím pro skupiny, originálním mobilním soundsystémem a vlastním barem přiveze tuzemské leadry několika žánrů a nabídne tak každému něco. Na střeše se ukážou i pánové z multivokálového projektu Beatburger Band, první české beatboxové kapely.

All inclusive balíček
Absolutní novinkou je i bankovní servis. Od letošního roku Open Air Festival ve spolupráci s MasterCard nabízí zatím unikátní možnost placení pomocí technologie PayPass™. Jedná se o bezpečnou a jednoduchou platební metodu, při které jediné, co potřebujete, je bezkontaktní platební karta MasterCard PayPass™. Tento typ karet se představí na festivalu ve formě samolepek na mobil, které si zákazníci mohou již nyní koupit v balíčku All inclusive. Jak to funguje? Kartu nebo samolepku MasterCard PayPass™ přiložíte ke speciální čtečce na terminálu, chvíli přidržíte a platba je hotová. Kartu není potřeba protahovat platebním terminálem. U částek do 500 Kč není potřeba zadávat PIN.

 

 



Text: Aneta Šimonková
Foto: Open Air Festival





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání