Čarohrátky pro malé šikuly a hodné rodiče

kulturní servis pulsRodinné odpoledne plné tvoření a zábavy v královopolském nákupním centru přichází s čarodějnými dílničkami. Ve velkou čarodějnou dílnu se v sobotu 30. dubna 2016 promění prostory brněnského Nákupního centra Královo Pole a jeho okolí. Děti i dospělí si v čarodějných dílničkách za asistence velkých čarodějek vyzkouší tematické vlastnoruční tvoření. Vyrobit si budou moci všechny náležité doplňky správné čarodějky a čaroděje.


Oblíbený rodinný program výroby čarodějných pláštíků, lampionů a dalších pomůcek se uskuteční jako součást zábavného odpoledne s názvem Čarohrátky. Vstup na akci je zdarma. "Akce spojené s tvořením patří mezi dětmi i rodiči k nejoblíbenějším. Děti mají vždy radost, že si něco pěkného, co samy vyrobily, mohou odnést domů a pochlubit se rodině. Čarohrátky navíc slibují atraktivní téma spojené s tradičním zvykem pálení čarodějnic. Určené jsou všem, kteří si chtějí zpestřit sobotní odpoledne a spolu s dětmi za pomoci profesionálních vedoucích dílniček něco vyrobit," přibližuje Tomáš Knop, marketingový koordinátor Nákupního centra Královo Pole.

Správní rodiče vedou děti k vlastní tvořivosti
Tvořivé dílničky jsou oblíbenou činností všech dětí. Nejenže se vždy něco nového naučí, volně zapojí svoji fantazii a nakonec mohou být hrdé na výsledek svého snažení. Navíc se do výroby mohou zapojit i spolu s rodiči a s jejich pomocí vyrobit pěkné dekorace nebo dárečky z papíru, látek a celé řady doplňků. Čarodějné dílničky přinášejí dětem i rodičům inspiraci a nové nápady. Vlastnoruční výroba navíc podporuje manuální zručnost dětí i jejich duševní rozvoj. Účast na tvořivých dílničkách přispívá také schopnosti spolupracovat s ostatními dětmi. 

kulturní servis puls

Na co všechno se v čarodějnických dílnách mohou malí šikulové těšit?
V čarodějnické dílně projdou malí adepti na čarodějnického učně kompletní proměnou. O správnou vlasovou vizáž se postará profesionálka vyhlášená svým Salónem u starého pometla. Správné líčení zajistí Salón u pavouka. Ale ty největší magické schopnosti zajistí teprve vlastní výroba čarodějného pláště. A protože čaroděj musí na svoje zaklínadla a noční kejkle taky dobře vidět, nezbytné bude vyrobit si čarodějnou svítilnu - lampion. 

Další podrobnosti se dozvíte na www.krpolenc.cz/aktualita/carohratky

 


Text: Otiz
Foto: Oficiální foto pořadatele





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání