Nevíte kam za kulturou? Zkuste letní scénu Galerie Harfa

letní scéna galerie harfaStřecha obchodního centra Harfa i letos ožije kulturním veselím. Někde sezóna končí, ale tady v červnu naopak začala. Galerie Harfa nabídne každý letní večer zajímavý program a jedinečný kulturní zážitek. Prozradíme vám, co zde můžete vidět a slyšet.


Do 1. září 2014 bude Galerie Harfa žít kulturou. Program je bohatý a záleží na každém, jestli dá přednost letní scéně nebo sledování filmu v letním kině. Navštívit můžete samozřejmě oboje. Kde? Na střeše Galerie Harfa. Vybírat je opravdu z čeho. Ať už budete chtít zhlédnout divadelní představení, klasický filmový šlágr nebo koncert či vystoupení některého ze zajímavých hostů, bude mnoho příležitostí.

Na letní scénu lákají hry Divadla Artur, které nabídnou nevšední kulturní zážitek. V letním Kinematografu bratří Čadíků, který již více než 20 let každoročně nabízí filmovou kvalitu po celé ČR, si pak můžete vybrat z osvědčených kultovních filmů, ale i úspěšných novinek. Ať už budete chtít navštívit letní divadelní scénu nebo letní kino, s Galerií Harfa se máte na co těšit.

Největšími divadelními lákadly budou hry Divadla Artur, které diváky v Galerii Harfa baví již třetím rokem. Hry jako „Dívčí válka“, „Svaté neřesti“, „Hledám milence, zn. spěchá!“, „Tři v háji“ nebo „Můžu k tobě?“ budou opět hity tohoto léta. V hlavních rolích se objeví taková jména jako Michaela Kuklová, Ivana Jirešová nebo Bořek Slezáček.

 

letní scéna galerie harfa


V letním kině, které pořádá úspěšný Kinematograf bratří Čadíků, se děti mohou těšit například na film „Čtyřlístek ve službách krále“ nebo „Ať žijí duchové“. Z filmové nabídky si ale vyberou i dospělí. Mezi českými filmy se budou promítat snímky „Líbáš jako ďábel“, „Příběh kmotra“ nebo „Líbánky“. Ze zahraničních to budou „Jasmíniny slzy“, „Velký Gatsby“, „Pulp Fiction“, „Nespoutaný Django“, „Půlnoc v Paříži“ nebo „Velká nádhera“.

„Je obvyklé, že divadla v létě téměř nehrají a kina nenasazují žádné novinky. My chceme tuhle mezeru na trhu zaplnit, a to se nám již dlouhou dobu daří,“ vysvětluje marketingová koordinátorka Galerie Harfa Martina Tlustá. Mezi stálým programem letní scény Galerie Harfa se objeví i speciální hosté s jedinečnými produkcemi. Návštěvníci si na střeše Galerie Harfa budou moci vychutnat hudební představení Decibely lásky, show Zdeňka Izera nebo představení Play Strindberg s Jiřím Štěpničkou a Zuzanou Slavíkovou.



Text: Otiz
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání