Daniel Landa se chystá do ringu, vyhraje nad zahraničním profesionálem?

gibu fith nightJedinečný galavečer thajského boxu GIBU FIGHT NIGHT se uskuteční 12. června 2014 od 17 hodin v pražské Tipsport areně. Název galavečera Gibu Fight Night odkazuje ke Gibu – hlavní runě, k jejímuž vytvoření Landu inspirovala česká historie. Gibu symbolizuje dar.


Od 17 hodin budou k vidění profesionální zápasy nejlepších českých a zahraničních thaiboxerů, součástí turnaje bude finále Mistrovství republiky v thajském boxu. Mezi profesionály nastoupí i Daniel Landa alias Žito, jehož soupeřem bude jeden ze zahraničních profesionálních bojovníků. Zápas Daniela Landy alias Žita bude realizací jedné z jeho oznámených „kejklí“ projektu Žito Mystery Show.

Gibu Fight Night do Tipsport Areny přivede thaiboxerskou extratřídu – zápasit budou například Ondřej SPEJBL Hutník (CZ), Jiří Žák (CZ), Matouš K.O.hout (CZ), Tomáš Hron (CZ), Miroslav Cingel (SK), David Keclik (A) a samozřejmě Daniel Landa. Diváci se tedy mohou těšit na vzrušující atmosféru, napínavé souboje, tvrdé a přesné výměny. Večerem bude provázet moderátor Ondřej Novotný, známý komentátor televizních přenosů bojových sportů na stanici Eurosport.

 

gibu fight night


Thajský box zkráceně thaibox nebo také Muaythai je jeden z nejtvrdších bojových sportů vůbec. V zápasech, které jsou na pět kol po třech minutách, se používají údery rukou, loktů, kolen a nohou. Na rozdíl od jiných sportů je thajský box plnokontaktní, mimo hlavy a těla se útoky vedou také na nohy, povoleny jsou i různé strhy, shozy a typické úchyty v klinči. Bojovníci nastupují k zápasu bosí, vybaveni jen několika chrániči.

Prodej exkluzivních míst u stolů u ringu probíhá pouze v TICKET ART PRAHA (objednávejte telefonicky – 222 897 552 nebo prostřednictvím emailu: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript nebo Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript ). Místa u stolů je možné zakoupit pouze hromadně – všechna místa u příslušného stolu.

Ceny vstupenek:
1. kategorie - 5.000 Kč / místo (stoly se 4 místy)
2. kategorie - 4.000 Kč / místo (stoly se 4 místy)
3. kategorie - 1.500 Kč / místo (stoly s 8 místy)

Další informace o akci najdete na www.gibu-fight-night.cz


 



Text: Otiz
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání