Top Gear: Jeremy Clarkson, Richard Hammond, James May a Stig v Praze!

top gear prahaOblíbení představitelé zábavného pořadu Top Gear zavítají poprvé v historii do České republiky se svojí live show, kterou premiérově představí v pražské O2 areně. Poznač si do diáře termín 28. června 2014. Fanoušci se mohou zúčastnit představení od 15:00 a 19:30 hodin.


Show je v anglickém jazyce. Český překlad bude k dispozici přes vlastní radiopřijímač, popřípadě mobilní telefon – je nutné mít sluchátka. Případně si bude možné přijímač zakoupit na pokladnách za poplatek zhruba 130 korun.

„Z vaší oblíbené televizní motoristické show jsme vytvořili nejvelkolepější motoristické představení ve vesmíru. Vybereme z Top Gear to nejlepší a ambiciózně se to pokusíme oživit v naší akční aréně. Jsem si jistý, že to bude fungovat skvěle,” prozradil Jeremy Clarkson.

Fanoušci mohou očekávat velkolepé představení, které mezi automobilovými show v arénách nemá obdoby. Kaskadérské kousky, u kterých si budete napětím okusovat nehty, vzrušující scény plné pádů a hořících aut, upravené vozy a samozřejmě neuctivý humor, to jsou všechno typické vlastnosti Top Gear.

 

top gear praha


Rowland French, výkonný producent Top Gear Live, nastínil: „Náš tým světových inženýrů a technických designérů spojil své síly, aby vytvořil neuvěřitelné vozy, které, jak si umíte představit, mají k běžnému a povolenému silničnímu provozu hodně daleko! Jedná se o vpravdě průkopnickou techniku, kterou budou diváci v Čechách sledovat se zatajeným dechem.“

Top Gear Live 2014 s neskutečnými auty a řadou vzrušujících scén slibuje fanouškům této oblíbené show, kterou po celém světě shlédlo více než 1,8 milionu diváků, fascinující zážitek.

O Top Gear Live
Top Gear Live je joint venture společností BBC Worldwide a Brand Events UK. Toto živé automobilové představení kombinuje dramatičnost filmu a divadla se vzrušením z kaskadérských kousků a speciálních efektů. V Praze budou show uvádět Jeremy Clarkson, James May a Richard Hammond. Tato představení po celém světě doposud vidělo více než 1,8 milionu návštěvníků. Pro více informací navštivte www.topgearlive.com nebo www.topgearlive.cz




Text: Petr Novák
Foto: Live Nation





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání