Adoptuj zvíře ze ZOO Praha a můžeš se podívat do Keni!

zoo prahaV pražské zoo zbývá ještě 130 zvířecí „sirotků“ čekajících na své nové rodiče. Pokud jste uvažovali o tom, že byste zahradu v jejím chovu rádi podpořili a stali se patronem některého druhu, máte nyní skvělou motivaci – ti, kteří se do adopce zapojí do konce roku 2013, mohou vyhrát zájezd za divokými zvířaty do Afriky.


Již tradiční marketingová kampaň Zoo Praha Adoptuj mě", jejímž cílem je nabídnout návštěvníkům netradiční dárek a přispět na chov zvířat, přináší v letošním roce velkou novinku – adoptivním rodičům nabízí možnost zúčastnit se soutěže o exkluzivní výhru.

„Každý, kdo od 1. listopadu do 31. prosince 2013 adoptuje jakékoliv zvíře z pražské zoo, se může zúčastnit jedinečné soutěže o zájezd do Keni,“ vysvětluje Vít Kahle, pověřený náměstek Útvaru kontaktu s veřejností. „Zájezd pořádá cestovní kancelář ČEDOK v lednu či únoru 2014 a je určený pro dvě osoby.“

Z billboardů a citylightů na sebe letos poutají výjimečné či bizarní zvířecí druhy - bičovec pestrý, chápan středoamerický, lori balijský a zoborožec rýhozobý.  Jsou to však jen zástupci sto třiceti zvířecích sirotků, kteří stále ještě nemají své patrony.

 

zoo praha


Adopční kampaň je k vidění v ulicích Prahy v různých formách od roku 2003. V loňském roce se dočkala historicky nejlepšího výsledku. „Od začátku listopadu 2012 do konce ledna 2013 se podařilo získat rekordních 3 480 632 Kč,“ uvádí Miroslav Bobek, ředitel Zoo Praha.  „V letošním roce sázíme opět na originální grafiku, která vychází z nového vizuálního stylu Zoo Praha,“ uzavírá.

Jak se stát adoptivním rodičem?
K tomu, abyste se stali adoptivním rodičem, vám stačí vyplnit elektronický formulář, který najdete na www.zoopraha.cz/jak-pomoci/adopce-a-sponzorstvi, nebo jeho tištěnou verzi v informační kanceláři při hlavním vchodu do zoo a zaplatit příslušnou částku.

Sponzorství i adoptivní rodičovství můžete rovněž věnovat jako dárek. V tom případě vyplňte darovací verzi formuláře. Obdarovaný získá všechny výhody plynoucí ze sponzorství či rodičovství, zatímco platbu uhradíte vy. Adoptivní rodičovství i sponzorství trvá 12 měsíců.


Text: Michal Šťastný
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání