Irský komik Dylan Moran znovu pobaví české diváky

Dylan MoranMáme skvělou zprávu pro všechny, kteří se rádi smějí a dobře baví! Vynikající irský komik Dylan Moran, jenž svá tři nedávná květnová vystoupení v Praze vyprodal během minut, se vrátí na místo činu ještě jednou 30. září 2013. Vzhledem k zájmu o předešlé show se pořadatelé rozhodli uspořádat další ve Velkém sále pražské Lucerny.


Moran je českému publiku známý především z britského sitcomu „Black Books“ jako nerudný Bernard Black. Skalní fanoušci mají seriál doma na DVD, které omílají stále dokola, nebo se společně baví na YouTube. „Myslím, že Moranův humor je českému i slovenskému publiku opravdu blízký. Rozumíme jeho angličtině i jeho kulturním a společenským narážkám - a on zase rozumí nám. Jeho podání, tzv. observační komedie, je špičkou celosvětového stand-upu a jsem opravdu ráda, že jej zde můžeme přivítat znovu,” vyjádřila se k akci Dominika Janigová z pořadatelské agentury Fource Entertainment, která poslední tři show Morana připravila.

Komik je v současné době na turné ve Spojených státech amerických. Dále ho čeká nabité léto plné představení po festivalech v Irsku a Velké Británii. Koncem září na něj pravděpodobně narazíte v nějaké zašité pražské kavárně, jak si připravuje materiál ke svému výstupu.

Dylan Moran


Nepropásněte Moranovo v pořadí již čtvrté vystoupení v Česku ve Velkém sále Lucerny 30. září 2013. Vstupenky jsou v prodeji v síti Ticketpro od 26. června v několika cenových úrovních od 590 do 990 korun.

Jak vypadá Moranova show, se můžete podívat v této ukázce http://youtu.be/aaeeCV8eRr4.

 



Text: Doja
Foto: Fource Entertainment





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání