Chceš pohyb? Vydej se na největší aerobic-fitness-dance akci ve střední Evropě

reebook akceJiž v sobotu 8. června proběhne nejlepší z dosavadních 12 ročníků – Reebok Wellness Marathon 2013. Přímo před vstupem do O2 areny začne v 9:30 Evropa 2 Zumba Flash Mob Party vedená Zumba Army, do které se můžeš zaregistrovat i ty. Během dne je připravena řada zajímavých a pohybem nabitých workshopů. Prozradíme ti více.


Největší aerobic-fitness-dance akce ve střední Evropě nazvané Reebok Wellness Marathon 2013 se samozřejmě zúčastní nejlepší světoví lektoři. Hlavní hvězdou bude Gina Grant, která je po Beto Perez nejžádanější lektorkou zumby na světě. Fenomenální královna tohoto stylu a matka čtyř dětí vypadá naprosto skvěle! Jak to jenom dělá? Prozradí to na své masterclass za doprovodu DJ Elier.

reebook akceAbsolutní novinkou, které propadly i hollywoodské hvězdy, je Piloxing. Nový světový trend nesmí na Reebok Wellness Marathon 2013 chybět. Exkluzivně na akci vystoupí přímo jeho zakladatelka Viveca Jensen. Letošním lektorem na přání bude Alejandro Angulo, jehož Salsation potěšilo loňské účastníky nejvíce. Nedílnou součástí Marathonu budou také inspirující workshopy a wellness výstava. Příznivce pohybu zajisté potěší i módní show Reebok, vystoupení zpěváka a tanečníka Bena Cristovaa a tombola plná cen. Po skončení akce následuje v Obchodním centru HARFA afterparty s autogramiádou hvězd.

Pro maximální pohodlí a spokojenost účastníků je v prodeji pouze 3 tisíce kusů vstupenek, díky čemuž tak v případě vyprodání připadá zhruba 1,5 m2 na osobu. Vstupenka na Reebok Wellness Marathon 2013 stojí 750 Kč, pokud jste však akci v minulosti navštívili, máte nárok na věrnostní balíček dvou vstupenek za 1 000 korun. Ušetříte a můžete vzít někoho s sebou, stačí jen zaslat na email Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript svou objednávku s kódem RWM2013 - obdržíte rezervaci dvou vstupenek s pokyny k vyzvednutí. Lístek pro děti do 15 let stojí 250 Kč, vstup je speciální bránou O2 areny. Do Zumba Army se můžeš zaregistrovat na portálu www.creativeideas.sk. Vstupenky zakoupíte na www.sazkaticket.cz. Přijďte si pro inspiraci a motivaci, prožijte naplno své emoce a užijte si den.


 



HLAVNÍ STAGE O2 areny
11:00 – CZECH BETO TEAM & DJ ELIER
11:30 – GINA GRANT – ZUMBA MASTERCLASS
13:00 – BEN CRISTOVAO & FASHION SHOW
13:30 – VIVECA JENSEN TEAM – PILOXING
14:30 – ALEJANDRO ANGULO – SALSATION
16:00 – TOMBOLA & PŘEDÁVÁNÍ CEN
17:00 – AFTERPARTY – OC HARFA

WORKSHOP – sál A
12:00 – DANCEJOGA – Pavla Rožumberská
13:00 – TANTRA PRO ŽENY – Petra & Monika
14:00 – AFRO-FITNESS – Vitor Tavarez Mendes
15:00 – REEBOK JÓGA – Katka Mrugalová

WORKSHOP – sál B
12:00 – IQ POHYB – Dan Müller
13:00 – JUMPING – Jana Svobodová
14:00 – CROSS-FIT – Reebok Show Team
15:00 – BOX FITNESS – Robert Rosenberg

 



Text: Mia
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání