Na vysokých podpatcích lze i běhat, nevěříš?

lodičkový sprint 2013Obdivuješ dlouhonohé modelky, sexy herečky a okouzlující zpěvačky promenádující se na vysokých podpatcích po přehlídkových molech, červených kobercích a divadelních jevištích? Vyhledáváš ráda pohled z větší výšky? A co takhle zkusit běh na vysokých podpatcích? Koncem dubna se v Praze uskuteční první Lodičkový sprint. O zábavu a dobrou náladu zajisté nebude nouze.


Originální akci Philips Lumea Lodičkový sprint naplánovali organizátoři na 29. dubna 2013. Obyvatelům pražské metropole se vůbec poprvé v historii představí známá podívaná, která ve světě sklízí kladné ohlasy. Soutěžit mohou jedinci i skupiny, hlavní podmínkou je mít na sobě boty alespoň s 8 centimetrovým podpatkem.

Pro výherce jsou připraveny lákavé ceny. V kategorii jednotlivkyň získají první tři dámy finanční obnos po 10, 20 a 30 tisících korun českých a k tomu každá přístroj Philips Lumea SC 2001 pro dlouhotrvající a bezbolestné odstranění chloupků. Pokud se zapojí celá parta, může tým dostat jeden z balíčků obsahujících ceny jako večeře pro všechny v hodnotě 4 tisíce korun, dopravu luxusní limuzínou, Frisco párty pro celý tým s 500 lahvemi ovocného drinku, dámský strojek od Philipsu nebo 10 tisíc korun pro každou členku.

lodičkový sprint 2013

Sportovně zábavným odpolednem, jehož program se uskuteční na Václavském náměstí, bude provázet Iva Pazderková. O hudební zpestření se postará česká skupina Toxique. Pro návštěvníky bude připravena také řada dalších zajímavých soutěží a překvapení. Do akce se můžeš zaregistrovat na oficiálních stránkách www.lodickovy-sprint.cz nebo přes stránky pro fanoušky www.facebook.com/lodickovy.sprint, kde najdeš také přesné podmínky registrace a pravidla závodu.



Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání