Máte jedinečnou šanci vydat se na Putování s dinosaury!

Putování s dinosauryMilujete pravěké ještěry, kteří byli mnohonásobně větší než leckteré současné zvíře? Nebojíte se skřeku těchto monster? Pak zpozorněte. Global Creatures ve spolupráci s BBC Worldwide po třech letech zase přiváží úžasnou podívanou Putování s dinosaury.


Dinosauři přidupají už brzy. Den po svátku zamilovaných, 15. února, startují v pražské O2 areně a budou řádit až do 17. února. Na co se můžete těšit? Show vás provede vývojem dinosaurů, a i tím, jak se přizpůsobovali klimatickým a tektonickým změnám. Samozřejmě se nabízí otázka, proč vůbec vyhynuli. Díky souvislostem pochopíte, proč by žití organismů, jako je třeba člověk, a dinosaurů, bylo neslučitelné. Zpět ale k dinosauřímu životu. Uvidíte, jak mezi sebou tato prehistorická monstra bojovala, můžete sledovat, jak se masožraví tvorové naučili chodit pouze po dvou nohou a jak se bránily i býložravé druhy, kterých nebylo málo a byly ohrožovány masožravci.

Ze seriálu do reálu
Putování s dinosaury vás díky skvělé technice a realistickým výjevům i zvukům dostane milióny let zpátky. Show přiváží BBC Worldwide ve spolupráci s australskou produkční společností The Creature Production Company. Její ředitelka Carmen Pavlovic říká: „Seriál televize BBC byl výborným spojením zvláštních efektů a zábavně podaných informaci. Abychom tuto televizní událost převedli do třetího rozměru a na jevišti mohli představit ještěry v životni velikosti, vytvořili jsme za 12,5 milionu liber podívanou tak obrovskou, že se může vejit pouze do arén.“

 

Putování s dinosaury


Show vidělo už 7 000 000 diváků
Putování s dinosaury vidělo po celém světě vice než 7 milionů lidi v 206 městech a časopis Pollstar ji zařadil na 4. místo v anketě „100 Worldwide Tours”. Na scéně uvidíte celkem 20 druhů. Jedná se o technologický unikát, který nebude jen filmem, ale realistickým ztvárněním doby předávno minulé. Proto si již teď zakupte vstupenky, ať nepropásnete tuto jedinečnou akci.



Text: Aneta Šimonková
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání