Finalista Muže roku 2012 bodoval na světové soutěži krásy!

Muž rokuJán Haraslín má letos velmi úspěšný rok. Přihlásil se do prestižní soutěže Muž roku 2012 a během slavnostního galavečera, který se uskutečnil 24. srpna 2012 v Náchodě, se probojoval až do finále. Jako reprezentant Slovenské republiky se zúčastnil mezinárodní soutěže Mister International, kde se umístil na úspěšném 5. místě. Organizátor Muže roku David Novotný prozradil bližší podrobnosti.


Finále soutěže Mister International se pořádalo v thajském Bangkoku. O titul nejkrásnějšího muže světa se mezi sebou utkalo padesát zástupců pánských soutěží krásy z různých zemí. Slovenskou republiku letos zastupoval Ján Haraslín, který se stal 2. Mužem roku Slovenské republiky pro rok 2012.

Muž rokuPřes dva týdny těžké dřiny na finále se však vyplatily a slovenský soutěžící dostal svoji odměnu – objevil se na stupni vítězů. Velký ohlas sklidil se svým kostýmem při volné disciplíně. „Je to obrovský úspěch pro mou soutěž, protože nikdo nepočítal s tím, že by letos kluci uspěli na finálovém galavečeru,“ prozradil spokojený David Novotný. „Ján byl neskutečně šťastný. Chtěl, abych moc poděkoval těm, kteří ho podporovali,“ dodal organizátor Muže roku.

Na finále Haraslínovi pogratulovala premiérka Thajského království Jinglak Šinavatra či představitelé hudební a modelingové agentury. Večer zakončil velkolepý večírek trvající do časných ranních hodin.

Ján Haraslín pocházející z Bratislavy, kterému je 23 let, v současné době ještě studuje mezinárodní vztahy v Německu. „Jsem hrdý na to, že jsem Slovák,“ nechal se slyšet finalista. V brzké době ho čeká mnoho pracovních povinností, jako je účast na prestižních módních přehlídkách, focení pro známé návrháře apod. Ján se nechal slyšet, že má rád inteligentní ženy se smyslem pro humor. Pokud se tedy některé ze čtenářek zamlouvá, určitě má šanci.

Český zástupce Robert Anderle, který se soutěže Mister International také zúčastnil, se do finálové patnáctky neprobojoval. Dostal však řadu nabídek na mezinárodní přehlídky a pracovní příležitosti po celém světě.

 






Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání