Módní přehlídka připomene, že rakovina je věc veřejná

Rakovina věc veřejnáTradiční benefiční akce se uskuteční ve čtvrtek 8. listopadu v pražském Divadle Hybernia. Za podpory městské části Praha 1 pořádá nadace Rakovina věc veřejná zaměřená na výzkum rakoviny další módní přehlídku. Na co se mohou diváci těšit? Večerem budou provázet známé tváře, vystoupí řada slavných hostů a samozřejmě nemohou chybět luxusní modely a krásné ženy.


Návštěvníci uvidí nejnovější kolekci společenských šatů z Atelieru Moravec a salonu Caxa pod vedením módní návrhářky Blanky Kaksové. Krásné modely budou předvádět známé české modelky v čele s charismatickou Simonou Krainovou a patronkou nadace Rakovina věc veřejná, kterou je Vlaďka Erbová.

Rakovina věc veřejnáSlavnostním večerem bude provázet moderátorská dvojice Eva Decastelo a Honza Musil. Nouze nebude ani o pěvecká a taneční vystoupení. Pozvání na akci přijala zpěvačka Tereza Mátlová a tanečník Yemi. Ten dorazí v doprovodu své company a zajisté předvedou parádní show. Hlavním hostem programu je zpěvák a skladatel Michal David.

Veškerý výtěžek z akce poputuje na konto nadace, aby se mohla věnovat dalšímu výzkumu a boji proti zákeřné nemoci. Pokud si tuto událost nechcete nechat ujít, rezervujte si včas vstupenky. V prodeji zbývá posledních pár lístků. Seženete je v síti Ticketportal za 999 nebo 499 korun.

 



Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání