Balet, akrobacii a hudbu spojí Lávka River Stage

Lávka River StageUž dnes, v úterý 31. července, vypukne další ze série letních festivalů. Tentokrát ale půjde o zcela odlišný projekt přímo v centru Prahy nazvaný Lávka River Stage. Jedinečná show v sobě skloubí tanec, cirkusové prvky, operu a vše doplní interaktivní projekce v kulisách Starého Města. Nudit se proto rozhodně nebudete!


Lávka River Stage začne již toto úterý 31. července. Stane se tak přesně uprostřed letních prázdnin a potrvá celý srpen. Třikrát v týdnu se budete moci zúčastnit představení v blízkosti Karlova mostu. A na co byste se měli přijít podívat? Každé úterý, čtvrtek a neděli uvidíte netradiční vystoupení Bohemia Balet, akrobatické umění Cirque Garuda nebo smyčcové kouzelnice String Ladies.

Lávka River StageVýraznou účinkující hudební skupinou budou String Ladies. Nemusíte být zrovna milovníci smyčcových nástrojů, abyste je poznali. Dámy hrající na dvoje housle a violoncello odehrály již pěknou řádku vystoupení. Kromě účasti v televizních pořadech za sebou mají také dvouměsíční turné na italské Sardinii, koncert v londýnském Mandarin Orient Hotelu nebo doprovod Dana Landy při turné v roce 2008. Své hlasy představí zkušené operní pěvkyně Markéta Mátlová a Petra Perla Nôtová.

Pohybové provedení obstará Bohemia Balet z taneční konzervatoře hlavního města Prahy a Cirque Garuda, který ve svém představení spojí akrobatické prvky a čím dál tím více populární video mapping, principál ATI také předvede svou show kontaktního žonglování. Nový cirkus na vás zaútočí hned několika vjemy.

Pokud si nechcete nechat ujít světelnou, taneční a hudební směsici poblíž Vltavy, stačí zaplatit 290 Kč za vstupenku a pak už se nechat unášet na vlnách zábavy. Premiérové představení se odehraje 31. 8. Navnadit se můžete krátkou video upoutávkou níže.


 

 

 



Text: Sylvie Zapletalová
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání