Fotolab zve na Den otevřených dveří

FotolabSpolečnost Fotolab otevře své největší a nejmodernější fotolaboratoře v České republice k nahlédnutí veřejnosti. V sobotu 9. června 2012 se od 8:30 do 15 hodin uskuteční Den otevřených dveří v pražské fotolaboratoři na Chodově. Pro účastníky je připraven bohatý program, akční nabídky a exkluzivní možnost prohlédnout si jednu z nejmodernějších fotolaboratoří v Evropě. Zveme Vás na atraktivní akci!


Program nabídne zábavně strávený čas pro celou rodinu - od prohlídky profesionální fotolaboratoře, přes možnost zakoupení fototechniky za velmi výhodné ceny, až po jedinečné fotografování ve filmových kostýmech.

FotolabNa co se můžete těšit?
Tým Fotolabu vás zdarma vyfotografuje ve filmovém kostýmu a na místě fotografii vytiskne. Dále se můžete podívat na prohlídku fotolaboratoře – na webových stránkách www.fotolab.cz se nejprve zaregistrujte, poté se můžete zdarma vypravit na komentovanou prohlídku jedné z nejmodernějších laboratoří v Evropě. Každý návštěvník obdrží dárkový poukaz na slevy produktů v hodnotě 4 305 korun.  

Chcete si nechat vyvolat nejlevnější fotografie v České republice? Přinesete-li si jakékoliv médium (počítač, CD, DVD, paměťovou kartu, flash disk nebo externí disk), zhotoví vám tým Fotolabu fotografie o šířce 10 cm v kvalitě prémium a ceně od jednoho kusu za 1,50 Kč.

FotolabProgram pro děti

Připraven bude skákací hrad a dětský koutek se spoustou her. U vstupu každé dítě dostane plyšovou hračku. Rovněž se můžete zapojit do soutěže o luxusní auto na týden. Po celou dobu akce bude probíhat výstava automobilů Peugeot s předváděcími jízdami.

Pokud si chcete nechat zhotovit CEWE FOTOKNIHU, tým odborníků vám poradí, jak na to. Navíc se můžete inspirovat a prohlédnout si všechny dostupné typy fotoknih. Pokud uvažujete o koupi fotoaparátu, využijte skvělých velkoobchodních cen fytotechniky s výraznou slevou.

 

 

 



Text: KRIS ve spolupráci s Fotolab
Foto: Fotolab





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání