Párty Na Kolečkách je zpět, tentokrát v pirátském stylu

The Tap TapLegendární Párty Na Kolečkách pořádaná kapelou The Tap Tap vypukne v Divadle Archa 2. května. Celý benefiční koncert se ponese v duchu obávaných pirátských raubířů, představena bude také práce handicapovaných studentů kurzů STUDEO. Zároveň se můžete těšit na křest nové písničky The Tap Tap nazvané Konec světa - zrušeno. Mezi mnoha vzácnými hosty skupina přivítá také španělský klenot - formaci MILION DOLLAR MERCEDES BAND.


Kapela The Tap Tap složená z tělesně postižených studentů a absolventů pražského Jedličkova ústavu připravuje jubilejní desátý ročník Párty Na Kolečkách. Tento každoroční benefiční koncert bude zahájen ve středu 2. května na prknech Divadla Archa. Program bude začínat ve 20 hodin.

The Tap TapNa diváky, kteří přijdou v pirátském převleku, čeká malé překvapení. Jako pozornost jim bude nabídnuta možnost stažení nové písničky The Tap Tap  ,,Konec světa-zrušeno“. Tato skladba vznikala v posledních týdnech k příležitosti celorepublikové benefici pojmenované „Koncert proti konci světa“, kterého se údajně dočkáme v prosinci tohoto roku. „Touto písničkou a následně ‚Koncertem proti konci světa' chceme shromáždit co nejvíce pozitivní energie a pokusit se tak odvrátit avizovaný konec světa,“ vysvětluje kapelník Šimon Ornest.

Celým večerem budou provázet hosté kapely The Tap Tap, zazní samozřejmě mnoho známých hitů. Tonya Graves vystoupí s písní „Black Or White“ od Michaela Jacksona, Ondřej Hejma představí svou „Indiánskou dýmku míru“ a Jan Haubert „Známku punku“. Od Markéty Krausové uslyšíme skladbu „Kdybych byla mrcha“, k níž Xindl X zazpívá kontra song „Kdybych já byl Xindl“. V neposlední řadě vás nalákáme na další novinku The Tap Tap „Konečně volnej“.  

Vstupenky na koncert můžete zakoupit přímo v pokladně Divadla Archa za 290 Kč, nebo se slevou pro studenty a seniory v ceně 240 korun. Pokud je to pro vás na toto místo trochu z ruky, nezoufejte, lístky můžete sehnat také v předprodejních sítích Ticketportal za 320 Kč a Tickerpro po 325 korunách s možností zlevněného vstupného za 275 Kč. Další podrobnosti ohledně večera naleznete na webových stránkách www.thetaptap.cz nebo www.partynakoleckach.cz.

 



 



Text: Kristýna Kubišová
Foto: Oficiální stránky akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání