Cirque du Soleil míří do Prahy: Novodobí kejklíři budou létat vzduchem!

Cirque du SoleilPamatujete si z dětství kaleidoskop? Myslím takový ten malý dětský dalekohled s barevnými sklíčky, která tvořila krystalické obrazce. A teď si představte, že ony drobné částice nahradí lidé. Ale na jevišti, ne v kaleidoskopu!


Skupina pětapadesáti špičkových artistů ze sedmnácti zemí světa, kteří dnes vystupují pod názvem Crique du Soleil právě takovou neuvěřitelnou kaleidoskopickou podívanou nazvanou španělským slovem Alegría, které značí štěstí, radost a jásot, předvedou  v pražské O2 areně od 25. do 27. května 2012.

Cirque du SoleilTěšit se můžete na představení Synchro Trapeze, které se odehrává ve dvanácti metrech nad scénou! Power Track je zase synchronizovaná choreografie na trampolíně, skryté pod podlahou jeviště. Ano, opakuji synchronizovaná…na trampolíně… Kdo si to nedokáže představit, rozhodně by na show neměl chybět.

Skupina Crique du Soleil vznikla v roce 1984 z dvaceti pouličních komediantů a artistů. Od té doby se stal výrazným mezinárodním tělesem, jehož vystoupení zhlédlo na světě už víc než sto milionů lidí ve třech stech městech na pěti světových kontinentech. V současné době společnost zaměstnává více než 1200 artistů z padesáti různých zemí.

Všechna česká představení Cirque du Soleil proběhnou během posledního květnového víkendu a vstupenky v cenovém rozmezí od 1290 do 1590 Kč můžete rezervovat v síti Sazkaticket.cz už nyní. Jste-li navíc členem Cirque Clubu, jsou pro vás lístky připraveny za zvýhodněnou cenu. Podrobnosti a registraci najdete na www.cirqueclub.com.


Text: Jitka Hemelíková
Foto: Live Nation





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

 

 

 

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání