Hotel Diplomat pořádal 12. ročník Svatebního veletrhu

Svatební veletrh 2012Od pátku 10. až do neděle 12. února mohl každý, kdo se zajímá o svatby, nové trendy či je sám nastávající nevěstou, zavítat na tradiční Svatební veletrh, který se letos již po dvanácté konal v pražském hotelu Diplomat. Návštěvníky čekalo okolo sto vystavovatelů – od kadeřnických služeb, přes svatební salony, cukráře, zlatníky, až po vizážistky a organizátory svateb na klíč. Také my jsme na akci vyrazili, abychom zjistili, co letos frčí.


Pořadatelem každoročního veletrhu je hotelová síť VIENNA INTERNATIONAL Hotels & Resorts. I letos čekal návštěvníky bohatý doprovodný program a pestrý výběr vystavovatelů, kteří nabízeli své služby a zboží za výhodné ceny, případně je obdarovávali slevovými kupony. Pokud plánujete svatbu v druhé polovině roku, neměli byste tuto akci vynechat. Každý se tu snaží oslovit nové zákazníky co nejatraktivnějším způsobem – milý úsměv je samozřejmostí stejně jako ochota poskytnout vyčerpávající informace.

Svatební veletrhAč se to zdá nemožné, na ploše o rozloze dva tisíce metrů čtverečních najdete vše, na co pomyslíte. Hudební produkce, doprava, fotografové, kadeřníci a vizážisté, cukráři, květinový servis, organizátoři svateb, svatební dary, doplňky, obuv nebo šaty, šperky či snubní prsteny. Prezentují se zde také zástupci míst, kde může proběhnout slavnostní obřad či ubytování, jako například Červená Lhota, Hotel Bellevue, Hotel Růže, Chateau Zbiroh, Zámek Loučeň nebo Sychrov, Hotel Čertousy a Villa Dreucici. Pokud jste někdy snili o exotické svatbě na slunném ostrově kdesi v ráji, o příjemné překvapení se postarají reprezentanti cestovních kanceláří. Svatební veletrh se řídí heslem: „V dnešní době se žádné meze nekladou.“

Program navíc zpestřila módní přehlídka svatebních šatů, kadeřnické zručnosti a speciální cooking show pro pány, aby se mohli inspirovat, jak vykouzlit z jednoduchých receptů delikatesy pro své drahé polovičky.

O oblibě této akce, která se každý rok v hotelu Diplomat uskuteční, svědčí i zájem návštěvníků. Zatímco loni se přišlo podívat kolem 6 tisíc osob, dle slov Jarmily Šmídové, koordinátorky a PR manažerky hotelu, letos Svatební veletrh zaznamenal zhruba o tisíc účastníků více. „Nás a vystavovatele tato informace velmi potěšila s ohledem na Světový pohár v lyžování, jarní prázdniny v Praze a další veletrhy jako Kabo nebo Holiday World, je to obrovský úspěch,“ svěřila Šmídová Kulturnímu servisu Puls.





Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Luboš Kováč





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

 

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání