Jaro se blíží, osvěžte svůj domov něčím novým

Rámečky Frame-it.czPokud hledáte rám ke svému obrazu, jistě si vyberete na Frame-it.cz, nebo přímo v showroomu na pražské Letné. Dokonalé řemeslné zpracování i profesionální přístup vás nadchne.


Zvolte si rám -  luxusní tečku, díky které prokážete, že víte o designu víc, než by se na první pohled zdálo. Již staří mistři věděli, že k jejich dílu patří rám. Který musí s dílem souznít a že má tedy stejně důležitou úlohu při prezentaci obrázku, jako dílo samotné. Podívejte se na svou domácnost uměleckýma očima a dodejte dekoracím svého života i domova zcela nový rozměr.

Je jasné, že rodinný portrét orámujete jinak, než momentku z dovolené, kterou si chcete umístit na pracovní stůl. Pokud hledáte variabilitu možností a nechcete se nechat spoutávat velkovýrobci a distributory, kteří mají v nabídce jen několik druhů rámů a paspart, pak byste se měla obrátit na odborníky. Chtějte originalitu za rozumnou cenu a nenechte se spoutávat sériovou velkovýrobou. V historii bylo běžné, že malíř dostal za přípravu svého díla částku, jejíž ekvivalent dostal následně rámař na zhotovení rámu, který by přesně doplnil a vystihl podstatu díla. Je smutné, že dnes je tomu přesně naopak. Do obrazu, rodinného focení apod, jsme ochotni investovat, po rámu sáhneme tom nejlevnějším, protože ho považujeme za „jaksi zbytečný“.


 

Rámečky Frame-it.cz


Navíc: věděla jste, že rámy mají nejen estetickou funkci, ale také ochrannou? I proto byste měla zvažovat, jakou funkci budou ve vaší domácnosti plnit. Rámařství původně bylo samostatným řemeslem, dnes povýšilo na umělecký způsob vyjádření, a tomu také odpovídají i ceny. Jistě, můžete si koupit rámeček za pár kaček, nezaslouží si ale vaše kvalitní obrazy a fotografie lepší způsob prezentace?

Pokud si budete vybírat opravdu pečlivě, získáte solitér, který dodá vašemu interiéru dynamiku, nebo naopak zklidňující efekt, přesně podle vašeho přání. Více na www.frame-it.cz



Text: Klára Kotábová
Foto: Frame-it.cz





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání