Magazín Are We Bastards?! získá novou podobu

excelent partyV České republice už druhým rokem vychází originální magazín, který čtenářům servíruje zajímavosti a novinky z urban kultury. Are We Bastards?! dosud vycházel pouze v elektronické verzi na internetu, v dubnu se však dočká několika zajímavých změn! Nově se představí pod titulem Excelent Bastards, a to v tištěné podobě. Na Launch party, která se uskuteční 19. dubna 2013 v klubu Radost FX, pokřtí první výtisk Jiří Korn.


excelent partyUž 4. dubna spatří světlo světa první tištěné vydání časopisu Excelent Bastards, jehož předchůdcem je internetový magazín Are We Bastards?! Při této příležitosti se pořádá speciální Excelent Bastards Launch party, jež se uskuteční 19. dubna v pražském podniku Radost FX. V průběhu večera proběhne slavnostní křest za účasti celé redakce, kompletního realizačního týmu a vzácného hosta. Tím bude zpěvák, herec a tanečník Jiří Korn. Umělec se objeví v červnovém čísle časopisu v rubrice My Ride. Zlatým hřebem večera bude vystoupení jedné z největších hvězd současné britské urban music - rapperky Shystie. Během akce vystoupí také zástupci české hudební scény, a sice DJ´s Stifler Selecta, Jorgos a WBWOY.

Britská kráska Chanelle Scott Calica používá pseudonym Shystie. Je nejen rapperkou, ale také nadanou producentkou, herečkou a modelkou. Na svém kontě má jedno studiové album „Diamond in the Dirt“ z roku 2004, které sklidilo u posluchačů a hudebních kritiků kladné ohlasy. Další desku připravuje v současné době. Shystie spolupracovala s takovými esy, jako je Dizzee Rascal, 50CENT, The Streets nebo Basement Jaxx. Naposledy na sebe upoutala pozornost hitem „Control It“, na němž spolupracovala s rapperkou Azelií Banks. Půvabná Shystie zavítá do České republiky poprvé. Posluchačům představí své zbrusu nové album „Pink Mist“, které bude oficiálně vycházet na konci dubna. Nabízíme ti malou ochutnávku, osobně ji můžeš vidět už 19. dubna, vstupenky na akci seženeš v předprodeji klubu Radost FX.

 



 



Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání