Tip na Vánoce: Neobvyklý dárek, který zaručeně potěší

Kulturní servis PulsPřemýšlíte o tom, že zase budou brzy Vánoce a vy nevíte, jaké dárky máte nadělit svým blízkým? Zkuste se vrátit zpět k časům, kdy si lidé dávali vlastnoručně vyráběné dárečky! Nestresujte se v přecpaných obchodech, nekupujte moderní a neosobní braky, které stejně časem skončí někde pohozené. Milovanou osobu ručními výrobky zaručeně potěšíte.


Organizátoři projektu Splněné dětské přání připravili ve spolupráci s partnerem Korálky Leontýnka speciální dárkové balíčky na Vánoce. Najdete v nich originální ručně šité panenky, andílky a různé šperky či ozdoby. Každý dáreček obdržíte v krásném celofánovém balení a o nic víc se již nemusíte starat. Na Štědrý den ho pouze vyndáte ze skříně a hezky naaranžujete pod stromeček. Není to lákavá představa?

Připravili jsme několik typů dárkových balíčků – pro maminky, tatínky, babičky a dětičky, nezapomněli jsme ani na paní učitelku, šéfa či kamarádky. Představíme vám ukázku základních balíčků, v rozšířené nabídce jich však najdete mnohem více. Můžete si dokonce objednat speciální balíček, který vytvoříme přesně podle vašich přání a aktuálních potřeb.

Celkový výtěžek z prodeje panenek bude určen k realizaci dalších splněných přání handicapovaným a nemocným dětem. Finanční dar také poskytnou Korálky Leontýnka. Zakoupením dárkového balíčku tak uděláte radost nejen svým blízkým, ale zároveň vykonáte i dobrý skutek. Malé panenky měří 25 centimetrů, jsou šité z bavlněného materiálu, plněné vatelínem a vejdou se pohodlně do kabelky. Andílci mohou sloužit i jako talisman.

panenkyPotěšte maminku, babičku či kamarádku
Voňavá fialová panenka je plněná čerstvou levandulí s elegantní ozdobou. Brož je módním doplňkem, který svým stylem, velikostí a barvou dokáže zkrášlit a dodat šmrnc i úplně jednoduchému oděvu. Můžete ji nosit například na kabátu, šatech, tričku, svetříku, ale i na kabelce.


Krásné dárečky pro malé holčičky
Každá slečna, ať už malá nebo větší, se ráda fintí. V balíčku proto najdete kromě veselé růžové panenky také dvě gumičky s kytičkou a originální dřevěné náušničky. Tyto balíčky doporučujeme věnovat starším dětem od 3 let, aby malé části nevdechly.


panenkaPro náročnější dospívající slečnu
Potěšit teenagera nikdy není jednoduché. Zkuste to s modrožlutou sadou. Obsahuje moderní náušničky z modrých a žlutých skleněných korálků. Ve stejné barvě je zhotoven i korálkový náramek navlečený na gumičce a náhrdelník se žlutým bižuterním lankem ukončený klasickým řetízkovým zapínáním.


Pro štěstí a na ochranu milované osoby
Ručně šitý modrý andílek s blonďatými vlásky a křídly. K němu jsou v balení dodávány krásné náušnice s modrými voskovými perličkami a přívěskem andílka na každé z nich.


panenkyPro kolegyni z práce, šéfovou i paní učitelku
Doporučujeme panenku, která je oblečená v zelených kostkovaných šatičkách. V dárkovém balení nalezne obdarovaná osoba navíc perličkový náramek a jemné náušnice typu klícka.


Máme také něco pro tatínky, dědečky a kamarády
Hnědovlasá panenka má vskutku originální dvoubarevné šatičky. K ní je dodávána také nápaditá záložka do knížky a korálkový přívěšek na mobil.


panenkyMyslet se musí i na hodné tchýně
V balíčku najdete modře oděnou panenku a krásnou sadu, která obsahuje náušnice a náramek na  gumičce z bílých, modrých, černých a zelených skleněných korálků.


Také manželky si zaslouží dárek od srdce
Veselá panenka v růžových šatičkách se zeleným a bílým proužkem zaručeně vykouzlí úsměv na tváři. Svou milou potěšíte i náušnicemi a náramkem na  gumičce. Sada je vyrobena z praskaných korálků.


panenkyPotřebujete na někoho svým dárkem zapůsobit
Potom doporučujeme modrou panenku a ručně tvořené velké perleťové náušnice s květinovým potiskem o průměru 5 centimetrů. Tím okouzlíte každou ženu.


Dárkové balíčky zakoupíte v pohodlí svého domova. Objednávky pište na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript nebo se podívejte na www.koralkyleontynka.cz. Rozšířenou nabídku pak najdete na stránkách www.facebook.com/splnene-prani v galerii.

Dnešní závěr tipů na vánoční dárky si dovolíme v trochu netradiční podobě, a sice krátkou básničkou.

Vánoce pomalu přichází k nám,
dobrý tip na dárek dám já vám.
Ježíšek na zvoneček zazvoní,
levandulová panenka skříně provoní.
Váš domov před zlem bude chránit náš andílek,
šperk milované ženě daruje její manžílek.
Konečně zase uvidíme oči našich blízkých rozzářené
a u obyčejného ručně tvořeného dárku všechny spokojené.
Vánoce pomalu přichází k nám,
neříkejte: „Já zase nic nestíhám!“

 





Text: Meggie
Foto: Kristýna Šmejkalová





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání