Kdo se stal nejoblíbenějším interpretem Majálesu?

Kulturní servis PulsKulturní servis Puls se i letos vydal do terénu, tentokrát však s úplně novým stánkem v červené barvě. První akce, na kterou jsme zavítali, byl studentský festival Majáles pořádaný v pražské Stromovce. Nově příchozí jsme vítali s úsměvem a nabídkou prima zábavy. Každý se mohl zapojit do soutěže Vezmi partu na festival a také do ankety, jaký hudební interpret se na Majálesu těší největší oblibě.

 

Do festivalového areálu se trousili pozvolna první příchozí. Po pár hodinách už k hudebním stagím proudili davy fanoušků. Někteří si nejprve prohlédli areál a osvěžili se, jiní více zvědaví rovnou zamířili ke stánku média Kulturní servis Puls. Zde se mohli seznámit s naším týmem, který nabízel prodej různých upomínkových předmětů a také zlevněných vstupenek na letní festivaly Let it Roll, Open Air Festival a Rock for Churchill.


Velký zájem vyvolala naše speciální soutěž „Vezmi partu na festival“, do které se mohli účastníci Majálesu exkluzivně zapojit jako první soutěžící. Mají tak možnost vyhrát pro sebe a svou partu v počtu 2 až 5 osob vstupenky na nejlepší akce tohoto léta – Sázavafest, Open Air Festival, Leti it Roll, Rock for Churchill nebo Votvírák, na který máme VIP lístky. Účast byla velmi jednoduchá, stačilo, aby se kamarádi vyfotili s logem Kulturního servisu Puls a logem zvoleného festivalu, vyplnili registrační formulář a tím byli zařazeni. Další podrobnosti o „Vezmi partu na festival“ a jak se zapojit přes naše internetové stránky se dočtete už v úterním článku. Fotky soutěžících, kteří se zapojili na Majálesu, budou zveřejněny do konce tohoto týdne.


Kulturní servis PulsNávštěvníci se rovněž mohli účastnit ankety o nejoblíbenějšího interpreta Pražského Majálesu 2012. Jste zvědaví, kdo vyhrál? Nestačili jsme se divit, jak byl první souboj mezi vašimi favority vyrovnaný. Hlasovali jste pro Mig 21, Tleskače, Fast Food Orchestra, Prago Union nebo Tata Bojs, na přední příčky to však nestačilo. Na šestém místě se umístila parta Sto Zvířat, o stupínek výše zakotvila skupina Horkýže Slíže, kterou předběhla na čtvrté pozici Vypsaná FiXa.


Kdo obsadí první tři místa, to byl boj opravdu o prsa. Bronzová placka by patřila kapele Wohnout, druhé místo písničkáři Tomáši Klusovi a o pouhý hlas si vydobyli své prvenství kluci v teplákách, skupina Nightwork v čele s Vojtou Dykem.


Všem hlasujícím děkujeme za účast, další příležitost zvolit si svého oblíbeného interpreta budou mít návštěvníci festivalu Mezi ploty. Každý, kdo se do ankety zapojí, postupuje do slosování o hodnotné ceny v podobě balíčků od našich partnerů, kterými jsou skupiny Nightwork, Wohnout, Sto Zvířat, Vypsaná FiXa, Tleskač, Fast Food Orchestra, Medvěd 009, dále Divadlo Broadway a jeho muzikály, film Probudím se včera a muzikál Děti Ráje.


Nejoblíbenější interpret Pražského Majálesu 2012

 

  1. Nightwork
  2. Tomáš Klus
  3. Wohnout
  4. Vypsaná FiXa
  5. Horkýže Slíže
  6. Sto Zvířat

 


Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Kulturní servis Puls





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání