Michaela Dolinová musela podstoupit operaci očí

Michaela DolinováV současné době stále působí jako herečka a moderátorka v televizi a na různých společenských akcích. Její meteorologický termín sněháňky už jí nikdo neodpárá. V poslední době však Dolinová bojovala s tím, aby jí někdo pomohl s odstraněním oční vady, kterou už dlouhou dobu trpí a znepříjemňuje jí život. Díky tomu si přivodila pracovní úraz, a tak musela situaci rychle řešit.


Michaele Dolinové se zrak postupně stále víc a víc zhoršoval. Podobně jako mnoho jiných lidí s tímto problémem však nechtěla situaci řešit, bála se, co by to obnášelo a stále zákrok odkládala na pozdější dobu. Její zdravotní stav však dospěl do tak vážného stavu, až se kvůli tomu ošklivě zranila. Během představení Manželské štěstí, které se hrálo v Divadle U Valšů, spadla z jeviště na jednoho z diváků. Akce kvůli tomu byla tenkrát přerušena a hrozilo, že se již nedohraje.

Michaela DolinováHerečka se pak umoudřila a rozhodla se vyhledat pomoc odborníka. V olomoucké Oční klinice Tana podstoupila nutnou operaci. Primář Ilja Šín provedl zákrok, během něhož odstranil Dolinové dioptrie o velikosti číslo 5. Operaci na tomto místě musel v těchto dnech podstoupit také organizátor soutěže Muž roku David Novotný. Ten měl ztenčenou rohovku. Lékař mu proto odstranil dioptrie a narovnal ji.

Michaela zářila štěstím a už chvíli po zákroku vtipkovala: „Konečně uvidím ráno manžela, málem jsem nevěděla, s kým ležím v posteli. Hlavně u žen se mi moc brýle nelíbí, proto jsem ráda, že jsem si tuto oční vadu nechala odstranit.“ Vzápětí ještě dodala: „Paradox je, že je moje maminka oční lékařka a já jsem nedávala na její radu, že bych na operaci měla jít dříve. To víte, nejdříve se musí něco stát. Jsem ráda, že to mám za sebou.“

Ač by se měla Dolinová podle rad lékaře nějakou dobu šetřit, vůbec toho nedbá. Například tento týden se ukázala na slavnostním zahájení kampaně Složme se na pomoc ohroženým dětem a představení Konta Naše dítě. Akce se zúčastnily také její kolegyně, moderátorka Světlana Witovská (Zárubová) a herečka Sabina Laurinová.

 

 





Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Filip Smetana





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání