VIP lístky na majálesové perly od Student Agency

pražský majáles 2014Tomáš Klus, Polemic, Sto Zvířat nebo Fast Food Orchestra. To je jen malá ochutnávka z více než tří desítek kapel, které letos zazáří na tradičních studentských Majálesech v Praze a v Brně. Akce plná dobré muziky, jídla, pití a hlavně zábavy rozhodně stojí za návštěvu. Student Agency, která organizuje mimo jiné jazykové, pracovní a au pair pobyty pro studenty, vyhlásila soutěž, ve které můžete zabojovat o VIP vstupenky zcela zdarma na některou z akcí.


Jubilejní 10. ročník pražského Majálesu se bude konat v Letňanech ve středu 30. dubna a nabídne program hned na 7 venkovních a 3 krytých scénách v pavilonech letňanského výstaviště. Kryté haly poskytnou útočiště návštěvníkům až do ranních hodin. Moravský Majáles se pak uskuteční na brněnském výstavišti o týden později, a to ve středu 7. května.

Hudební perly se představí na vnitřních i venkovních pódiích a těšit se můžete na více jak tři desítky potvrzených interpretů. Kromě prvně jmenovaných jsou to například i Chinaski, Divokej Bill, Mandrage, Mig 21, Monkey Business, Wohnout, Horkýže Slíže či Xindl X. Návštěvníci se mohou těšit i na studentské kapely.

 

pražský majáles 2014


A jak získat lístky na tyto majálesové hudební večery zcela zdarma? Stačí se mrknout na www.jazykovepobyty.cz/specialni-akce/soutez-o-vstupenky-na-majales-2014.html a odpovědět na tři jednoduché otázky. Pak stačí už mít jen štěstí.

Jako bonus, v rámci Majálesu, mohou návštěvníci akce na stánku Student Agency získat po registraci zcela zdarma Kreditovou jízdenku, která umožňuje výhodnější nákup jízdenek na žluté autobusy a vlaky RegioJet či další kulturní akce.  

Co kreditová jízdenka nabízí?

  • zlevněná cena jízdenek
  • snadná rezervace jízdenky formou on-line nebo sms
  • minimální částka pro vklad kreditu je pouhých 300,- Kč
  • přenosná karta
  • možnost vrácení nespotřebovaného kreditu zpět
  • více na www.studentagency.cz

 


Text: Petra Nováková
Foto: Student Agency





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání