Vyhraj vstupenky na krásný vánoční veletrh!

kulturní servis pulsJiž 12. prosince se opět rozzáří výstaviště v pražských Letňanech světlem vánočních stromků, rozezní se vánoční koledy a stovky vystavovatelů nabídnou návštěvníkům přes 5 tisíc tipů na vánoční dárky. Veletrh Stříbrné vánoční dny patří již tradičně k adventnímu období, proto nebude chybět ani letos – přijďte si v klidu užít předvánoční atmosféru, pohodlně nakoupit vše potřebné na jednom místě a naladit na sváteční vlnu.


Jste zvědaví, na jaké vystavovatele se můžete těšit? Stříbrné vánoční dny jsou zaměřené především na osvědčené domácí výrobce a výhradní dovozce, takže si nemusíte dělat starosti s kvalitou exponátů. Z českých výrobců se představí například firma Fabos vyrábějící tradiční českou bižuterii nebo proslulý výrobce klobouků Tonak s historií sahající do 19. století. Atraktivním dárkem pro manželky a přítelkyně může být luxusní prádlo českého výrobce Werso, která si za svoji krátkou existenci získala značnou oblibu.

Vánoce jsou hlavně pro děti a Ježíšek na výstavě najde zaručeně spoustu inspirace např. u výrobce hraček Noe nebo českého výrobce legendárních „Igráčků“ firmy EFKO. Modely autíček, zemědělských nebo stavebních strojů, které učarují nejenom malé návštěvníky, nabídne BOBR hračky & modely. Pokud byste raději uvítali tradičnější hračky, vsaďte na ručně vyráběné panenky neziskové organizace Splněné dětské přání. Jejich koupí můžete potěšit nejen své nejbližší, ale i handicapované či nemocné děti.

stříbrné vánoční dny


Na veletrhu najdete také ozdoby, světelné výzdoby, tipy na zpestření štědrovečerní tabule, ale i skvělé dárky v podobě módních doplňků a oblečení. Lákají vás Stříbrné vánoční dny, které se uskuteční od 12. do 15. prosince k návštěvě? Zapojte se do soutěže o vstupenky! Každý výherce získá lístek pro sebe i doprovod.


Soutěžní otázka zní:

Který z vystavovatelů bude na veletrhu Stříbrné vánoční dny nabízet ručně vyráběné panenky?

A) Žádný
B) Noe
C) EFKO
D) Splněné dětské přání
E) BOBR

Svou odpověď zašlete na emailovou adresu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript :

 

  • do předmětu zprávy napište „vánoční veletrh“,
  • do zprávy zadejte správnou odpověď (například A) „žádný“),
  • připište své osobní údaje: jméno, příjmení, adresu a telefon.

Soutěž končí ve úterý 3. prosince 2013 v 19 hodin. Výherce bude kontaktován telefonicky nebo e-mailem.


Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání